MAM CHALANA ALE PRISIEL CHALAN KTORX BOL MOY IDOL A TERAZ CHCE SO MNOU CHODIT
proosímm..poraadte faktt..chodim s chalanom ktoorx je pohodovx ama straastnee lubi..alee.. prisiel chalan ktoorehoo už lubim 1 rok je tho straasne mam sa rozist s thxm co teraz a mam ist za svoojim vxxsniivanimm???alebo..co mam roobiiťť???????????
Tanulienka: Keď si odmyslím to čo napísali už ľudia predo mnou a s čím poväčšine súhlasím... Prečo si sa dávala dokopy s niekým koho nemáš rada??? (Usudzujem podľa toho, že si ochotná ho nechať kvôli niekomu koho máš radšej...)
Ostatní: Nechápte ma tak že "s týmto problémom súhlasím" ale toto by ma naozaj zaujímalo
xi xi xi ja bxt na thvoojom miestecqu taq asiq preshttanquem xoditt naa pookec lebinqo do 20 roocqov thi ush asiq naozaj nikttoo nebudhe roozumienquat!!!!
PS: a aj telenovely by som na tvojom mieste vyradol z denneho poriadku
mno wysniwany nemusi byyt taky bodry ako ten terajsi bo aj to najlepsie co si myslis nemusi byt naozaj..myslis si ze ta naozaj ce ze s tebou nebude 3dni a goodbye??, wies mozno by si neurobila najlepsie
skus si lahnut na cestu, ono ta to preide...ale ee, skutocne lubit mozes len jedneho a ak ti naozaj zalezi na chalanoivi,s ktorym chodis teraz,neopustis ho ani keby sa tebou prisiel Johny Depp alebo newem kto.a my ti poradit nedozene,lebo je to tvoj zivot a ty musis vediet,co citis...MY iba mozeme vyjadrit svoj nazor
Aj ja chcem mat take problemi ale k veci skus otazku chces sa somnou vyspat a ten ktory ta ma rad povie nie.Co ja viem ked toto zafunguje budem psycholog heh
Naco si zacala chodit s chalanom,ked si lubila ineho?...
Sama sa musis naucit znasat dosledky svojho detinskeho spravania. A ver,ze kamaratovi ublizujes tym viac,cim dlhsie s nim si,pretoze on ta ma rad,ale ty mu tu lasku nedokazes opatovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
detske lasky
LOL
TOHO KTO SA TI PACI, LEBO TEN KTO SA TI
PACI TA OPUSTI PRE TOHO KOHO MILUJE ...naa,alebo tak nejak
ja by som asi ostala s tym s ktorym si ty...pretoze ako vies ze ten tvoj vysnivany ta bude lubit a bude k tebe mily? ...
ale fakt sa radsej venuj skole...z toho apson budes cosi mat....z chalanov totiz nic.... vela stastia...
Tanulienka: Keď si odmyslím to čo napísali už ľudia predo mnou a s čím poväčšine súhlasím... Prečo si sa dávala dokopy s niekým koho nemáš rada??? (Usudzujem podľa toho, že si ochotná ho nechať kvôli niekomu koho máš radšej...)
Ostatní: Nechápte ma tak že "s týmto problémom súhlasím" ale toto by ma naozaj zaujímalo
Len aby si niekoho mala? tak potom čakaj problémy...
(ked nevies normalne pisat, tha sa ti ani necudujem)
PS: a aj telenovely by som na tvojom mieste vyradol z denneho poriadku
naozaj by bolo dobre, ked chces radu, aby si to napisala tak aby tomu vsetci rozumeli.
a taketo problemy teraz este fakt nemusis riesit. bud sa vykasli na oboch alebo ako @n @rchy7 pisala ...
... NIKDY NEOPUST TOHO KOHO MILUJES, PRE
TOHO KTO SA TI PACI, LEBO TEN KTO SA TI
PACI TA OPUSTI PRE TOHO KOHO MILUJE
vysvetlivky- 1-i 2-z 3-e 4-a 5-s 6-b 0-o x-y
(Krista deti... vyser sa na toho druheho lebo ten co s nim chodis ta doraz odkopne a budes moct sa dat do kopy s tvojou zivotnou laskou potom...)
Sama sa musis naucit znasat dosledky svojho detinskeho spravania. A ver,ze kamaratovi ublizujes tym viac,cim dlhsie s nim si,pretoze on ta ma rad,ale ty mu tu lasku nedokazes opatovat...
si moc mladucka na to aby si to nejak riesila..tych lasok este bude..
ale nie
Este nechapes co je laska