mam 13 rokov a chodim do 8. rocnika na zakladnej skole v Lipanoch vacsina urcite nevie kde to je. je to na vychodnom Slovensku asi 30 km od presova smerom na Staru lubovnu....neviem ci pochopili ale nevadi..
@3 myslíš ? šak tma bývam tak viem..(a sestra tam cela ist). Možno ta naučia ...ale ked zacne dievca chodiť na intrák Tak nevyskuša ?(drogy!) A určite vieš že su tam policajne zasahy často Dokonca viac jak unas v strojarenskom ghete
@v3nty sama som chodila na bilgym, síce nie do sučian, ale poznám odtiaľ viac než dosť ľudí. a poznám spôsob tamojšej výuky, ktorý je fakt kvalitný, jazyk sa jednoducho naučí.
policajné zásahy? to sú také tie "povedačky", ktoré kolujú okrem toho, to, že si niekto zahulí, neznamená, že je feťák. a ak by sa nechcela dostať do situácie, že jej niekto ponúkne trávu či nedajbože niečo viac, tak to sa môže zakopať doma pod perinu a nikdy odtiaľ nevyliezť.
@6 niesu povedacky šak viem ked chodim rano okolo toho gymka ako to tma vyzerá ... A stymi policajtami to nesu povedacky... chodia aj knam anskolu zo psami ...
ALe že vyuka tam je dobra... Vieš ty to vsetko poznáš z druhej ruky ale ja to vidim na vlastné oci
Gymnázium Jána Amosa Komenského v Košiciach - nič extra úžasné, no aj tak som bol veľmi spokojný. Blízko máš intrák na Medickej 2 asi len 10 minút od škola, Košice sú úžasné mesto, nie je o čom...
Ak ti možem odporučiť tak poznám zopár ludí čo chodia tam a čo choda aj do žiliny na súkromné bilinguálne tam to vyzerá super.... Takže.. podla mna sa nedaj odhovorit urcite chod na nejaká v tych suacanoch su toiež v poho ludia... a ked vieš jazyk si zabezpečená na celý život... alebo počkaj do deviatky..
ak spravis skusky ja som tam bola robit minuly rok tak stara ako ty a urobila som ale nezobrali ma pre nedostatok..miesta...aaaa oniDOST uprednostnuju 9viatakov cize mas velmi malu sancu sa dostat a ja idem zas .. dufam ze ma uz zoberu
@Anjelyk ved aj na to myslim sak uvidim ak to nevyde teraz pojdem na dalsi rok....ked presvedcim rodicov a myslim si ze sa mi to podari taze sa mozno stretneme.... aspon sa pokusim....uvidime...a tazke boli? a z coho sa skladali?
180 km? ty si vies predstavit ze 2x tyzdenne zabijes mozno 3 hodiny v autobuse alebo vlaku? ja chodim 200 ale chodim autom a aj tak mi to ide na nervy nieto este autobusom kazdy tyzden! strasne to zere cas a aj prachy neoplati sa to
noo ja som s ana ne ucila sama nikdo sa mi nevenoval nic...a vobec som nevedela co sa mam ucit alebo opakovat...aale tak dalo sa nakoniec som sa ani neucila srala som na to..a pohode ja som cakala ze budu ovela tazsie a strasna pohoda..a neviem ti powedat pretoze kazdy rok su uplne o niecom inom..co etda viem z rozpravania...
jednoznacne ANO! byvam v mt to je hned pri sucanoch a je to najlepsie bilgym na slovensku su tam super ludia..ja studujem na spanielskom bilingvalnom v ziline.. Určite chod.. ! Sučany si všetci chvali.amaju tam takych profakov z noveho zelanu ameriky anglicka atd..
a nad cadcou si nerozmislala???pretoze ja by som chcela ist na bilingvalne len sa nwem rozhodnut medzi cadcou a sucanmi pretoze sucany su kvalitov vyucby naj ale zase intrak...drogy...no nwm...ale to ma fakt odradza a preto asi budem volit cadcu...alr moj nazor je ten ze by si mala vyhrabat o tych skolach viac...aj ked to nemusi byt prijemne...a potom si uz isto najdes dobru skolu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
policajné zásahy? to sú také tie "povedačky", ktoré kolujú okrem toho, to, že si niekto zahulí, neznamená, že je feťák. a ak by sa nechcela dostať do situácie, že jej niekto ponúkne trávu či nedajbože niečo viac, tak to sa môže zakopať doma pod perinu a nikdy odtiaľ nevyliezť.
(Na jednodený výlet, chm.Nevertheless.)
ALe že vyuka tam je dobra... Vieš ty to vsetko poznáš z druhej ruky ale ja to vidim na vlastné oci
Gymnázium Jána Amosa Komenského v Košiciach - nič extra úžasné, no aj tak som bol veľmi spokojný. Blízko máš intrák na Medickej 2 asi len 10 minút od škola, Košice sú úžasné mesto, nie je o čom...
Martin alebo Kosice,tym ze skusis nic nestratis...