Mam problem a nemam sa skym o tom poradit... Mam priatela uz vyse 4 roky... Je to vztah ako kazdy iny, milujeme sa ale sem-tam sa aj pohadame... Asi pred rokom som zistila ze frajer si pisal s nejakou babou.. Vravel ze to nie on ale jeho kamarat z jeho ni
vyzerá to na riadneho hňupa. možno ťa nepodviedol, ale ak sú to len jeho kamarátky, mohol ti to aspoň seriózne oznámiť a netváriť sa, že s nikým nikde nebol atď.
"Nasla som mu ako jej pisal ze so mnou je to uz minulost." Toto ako mohol vysvetliť? A to s tým parkom, ako to mohlo "byť len zo srandy"? Ako sa dá ísť s niekým von do parku len zo srandy, čo to vlastne znamená? Lebo asi neviem po slovensky.... Nie, nedá sa mu veriť a ešte aj to aj chabo hrá, je mi ľúto :/ Nemusel ťa podviesť v klasickom slova zmysle, ale minimálne sa navlačuje s inými babami a klame ti o tom.
Neviem ako ty, ale ja by som sa na tvojom mieste cítila neskutočne ponížene a ešte aj nasrato. Mohla by som okašlať taký vzťah. Ak ho to prestalo s tebou baviť, mal ti to normálne povedať a nie za chrbtom sa stretávať s inými.
tak je aj otazne, ze preco to robi. ...... mozno, ze si az chorobne ziarliva a taji to pred tebou, aby si si nezacala namyslat, ze ma zaujem o inu. ak je to len kamaratka a pozve ju na pivo, tak v tom nieje problem. ....... mozno ked chodil s inymi kamaratkami sem tam von, tak si ziarlila a on sa takto len chrani. nechcem sa ho zastavat, ale aj v tom moze byt problem.
ale ine je uz, ked jej napisal, ze s tebou je to minulost. ako ti to vlastne vysvetlil vlastne?
@timejka007 toto ti spravil pred rokom a ty s ním ešte si? Prepáč, ale musím súhlasiť s @hajzelbaba. Preboha, veď má 24 rokov, teda podľa profilu....
Vzťah má byť založený na dôvere. Ty mu musíš hlásiť, kam chodíš a on si labzuje so ženskými kade tade - dozvieš sa to z iných zdrojov, čiže on to pred tebou tají a ešte sa aj vyhovára a ty mu to zožerieš???
Bývate spolu? Ak áno, nebolo ti divné, že nebol doma a ty si nevedela, kde bol? Niekto by si možno povedal, že to, čo píšem - že máš vedieť, kde je, je kontrola, alebo sekýrovanie, ale podľa mňa to tak nie je.
Ja alebo priateľ, keď niekam ideme, máme každý separé nejaký program, tak si o tom povieme, keď spolu voláme. "Dnes po robote si idem domov zobrať veci, stretnem sa s kamoškou, lebo odomňa potrebuje toto a toto, a potom za tebou prídem". Nepotrebujeme vedieť čas, presnú hodinu, ale keď raz mne záleží na tom druhom a jemu na mne a ja som si toho vedomá, nebudem robiť to, čo sa mi nebude páčiť, keby on robil mne. Ešte aj keby sme sa mali strenúť s bývalým/bývalou, tak o tom vieme. Lebo pokiaľ nejde robiť nič "zlé", nemá mi to prečo tajiť. Alebo rovno vezme na stretnutie aj mňa.
Vysrala by som sa naňho. Keď už ťa to natoľko štve, že to rozoberáš tu, tak to už naďalej nemá zmysel. Vzťah s týmto chlapom nemá budúcnosť (pre teba). Jemu je fajn - má doma ženušku, ktorá sa oňho postará, "dá" mu, keď on bude chcieť (alebo keď si inde nevrzne) a bude mu žrať jeho výhovorky a ty sa budeš zožierať, či mu veriť? A budeš to trpieť? Maj trošku sebaúcty a pošli ho do riti. Nájdi si takého, ktorý si ťa zaslúži a bude si vážiť, čo má a preto nebude robiť blbosti - aby o teba neprišiel. Tento sa možno ešte aj za tvojim chrbtom na tebe zabáva, aká si hlúpa, a že mu to všetko žerieš.
Na druhej strane, či už si ty prehnane žiarlivá, alebo on kurevník - ako napísali @nicoolka@nathalicatko a @anzu - po vete, že si už minulosť, by pre mňa tento vzťah končil. Toto sa obhájiť nedá. Lebo je to buď pravda, alebo to píše inej preto, aby mu dala alebo si s ním začala.
@fleur1301 a podla mna nie je extremne ziarliva.. to je typicky ochranny mechanizmus toho, co milujem... a predsa len ist s inou zenou, ktoru nepoznam, von a nepovedat mi o tom, tak by zahrmelo z cista jasna na jej mieste.. toto je este velmi zdrave na zaklade toho, co nam tu popisala..
a ze je minulost =D =D =D chlapca by som osobne vykastroval..
@kolini to s tou žiarlivosťou bolo myslené inak. Myslím, že s @millieandrea to máme na mysli asi takto - v minulosti jej mohol oznamovať kam ide, s kým ide, ale možno mu robila scény, nechcela ho "púšťať". Tak sa rozhodol, že jej to radšej hovoriť nebude....
Ale aj keby to tak bolo, niektoré tie veci, ktoré napísala, by neobhájil ani týmto. Skrátka ten vzťah sa ocitol na svojom konci
@fleur1301 aha takto.. no ja si myslim, ze je to povinnost tak ci tak ak nema dovera medzi nimi viaznut..
ja osobne by som samu s chalanom von moju priatelku nepustil..aspon teda nie s takym, ktoreho nepoznam.. a videla si ju, takze sa nemusis pytat preco..
@ba55tripper ale nehovor! Čo sa to všetko o sebe nepodozvedám A vieš mi konkrétne povedať, v čom spočíva moja najivnosť? V tom, že človek by po 4 rokoch mal očakávať niečo iné od partnera ako klamstvo?
Sorry, ale nemohli by ste si to vyjasniť cez TS? Myslím, že táto diskusia je o niečom inom, ako vašej ještinosti...svoj názor k téme ste už vyjadrili...
Baba sem došla riešiť problém, myslím, že nepotrebuje x komentov z tejto diskusie čítať o vašej hádke pre NIČ.
@matusha v com som ja mimo? v tom co som napisal cocca-colle alebo v tom ze muzi si nepisu nezistne so zenami? no ak CC tak ti nemam co na to napisat, a muzi si nepisu nezistne so zenami tot vse.clovek co je s niekym 4 roky je blazon pretoze verit ludom je blaznovstvo
@fleur1301 ja tu riešim to, že napríklad @cocca-colla napísala úplne k veci k koment a on jej k tomu hneď p*čoval na to, proste ma nasral. Nabudúce budem radšej ignorovať.
@matusha áno, ignoruj, nemá zmysel. Veď už len keď sa pozriem na @36 "clovek co je s niekym 4 roky je blazon pretoze verit ludom je blaznovstvo" ... to vie zase vytočiť mňa.
@ba55tripper keď dospeješ, za takéto názory sa budeš hanbiť. To, že si ešte nedošiel na to, aký má láska zmysel, je jedna vec, ale urážať ľudí, ktorí - na rozdiel od teba - na to už došli, TO je bláznovstvo.
Alebo si skrátka zatrpknutý - pretože buď si sám, alebo si bol sklamaný, alebo takto reaguješ na udalosti, čo sa vzťahov týka, v tvojom okolí.
A ak chceš pindať aj do mňa, tak nech sa páči, cez TS, ja tu takéto žabo-myšie vojny riešiť nebudem...
@fleur1301 mńa to tiež vytočilo, ale ignorujem ale dobre si to napísala, je zatrpknutý alebo čo. Možno ešte nemal dlhodobý vzťah, tak nevie, ako to funguje
@fleur1301 noo len vy ste ŠIŠNUTÉ ze to hned cele beriete ako strasne urazky na vlastne osoby a OMG URAZKA LASKY!!!nepripustne. nehovor mi ci som dospel alebo nie,to ty tazko posudis lebo to sam neviem posudit.dosiel som na zmysel lasky a aj som sa sklamal (ako kazdy) no zatrpknuty nie som.na to este nemam vek alebo to len neprislo.jediny rozdiel je ten ze sklamanie beriem pragmaticky,cize laska mi nestoji za to co potom nasleduje.radsej si uzivam zivot "on my own".nie, na toto nebudem reagovat do TS aj ked idem off topic,ty si napisala verejne,ja pisem verejne
@fleur1301 jj, presne tak som to myslela. ze v minusti jej mohol hovorit, ze kam s kym chodi. ale mozno len povedal, ze sa ma stretnut s kamoskou, tak hned mohla robit sceny. tak on sa pred tym chranil tak, ze jej prestal vraviet, ze sa ma s nejakou stretnut.
ale zas napisat inej, ze s tou je to uz minulost, tak to je uz tiez sila. ......... a to so spoluziackou? fakt nerozumiem. otazka: co jej pisal? ...... lebo su spoluziaci uz mozno niekolko rokov. stale su spolu v skole. su kamosi a rozpravaju sa aj o inych veciach nez len o skole. ale to nemusi hned znamenat, ze sa s nou kurvi. ja sa tiez rozpravam so spoluziakmi a som s nimi casto. ale to neznamena, ze s nejakym riesim.
ale moja rada je: ked si s nim, ale vkuse sa len trapis, tak aky to ma zmysel? nechaj to tak. ....... a fakt ta nepoznam, ale ak si chorobne ziarliva (nehovorim, ze si. iba, ze je to jedna z moznosti), tak on na to uz nema nervy a vyhladava spolocnost inych bab. lebo ho ta ziarlivost nebavi. a mozno je aj znechuteny tym, ze mu citas sms-ky a pozeras, co si pise s inymi (lebo mna by to fakt nasralo, kebyze mi niekto lozi po spravach a veciach). kazdopadne na tvojom mieste by som ho nechala.
@ba55tripper lol Nedospel, keď dokážeš napísať toto: "laska mi nestoji za to co potom nasleduje."
Ale neber to ako urážku. Tak si nedospel, a čo. Naše osobnosti z nás robia naše skúsenosti.
Raz na to prídeš.
"Skúsenosť" nazývame svoje omyly, chyby a životné sklamania. Áno, pre mňa každý neúspešný vzťah bol "skúsenosť". Ale nemienim žiť sama. Som závislá na láske a na vzťahu. A preto stále v lásku verím, verila som, že ma postretne, a postretla. A som šťastná ako blcha. A aj keby dopadla zle? Tie spomienky, to všetko krásne, mi nikdy nikto nevezme.
Sklamal sa? Sorry, ale niektorí mladí ľudia berú slovo "sklamanie" strašne ľahkovážne. Neviem, čo si prežil. Neviem, čo sa ti v živote stalo. Ale ak dokážeš o láske povedať to, čo si povedal, tak to bola zatiaľ len malá ranka, ktorá ale bola tvojou prvou a preto ju berieš tragicky. Všetci sme boli takí. A postupne, ako prichádzali sklamania väčšie, tak sa nám tie prvé zdajú postupne bezvýznamné...
Aj teba si láska nájde, len na ňu treba byť pripravený. Ani nebudeš vedieť ako, a zachváti ťa celého. A potom sa len pousmeješ nad tým, čo si o láske kedysi hovoril
sama musíš pochopiť, že ťa ojebáva. keď budeš stále hľadať vysvetlenia na jeho obhajobu a naivne veriť, že to boli len náhody, budeš sa stále iba trápiť.
@fleur1301 hh musim si zmensit zoom,aby som videl cely ten text a vedel odpisat no ja si myslim ze ide skor o priority a uhol pohladu.vies nie kazdy musi pochopit lasku tak ze jej je otvoreny.nemusim predsa povazovat svoju otvorenost k laske za dospievanie.teda,zjednodusene,kedze si len piseme aby sme sa pochopili, "cim som otvorenejsi k laske tym som dospelejsi" nemusi platit u kazdeho a ty z toho robis pravidlo :/
no ale ja nie som zavisly na laske,necitim ze potrebujem lasku, som preto menej dospely?vies na jednej strane zo mna mozno hovori ten prehnany pragmatizmus,niekto by to nazval egocentrizmom a ako to ty volas zatrpknutost ale na druhej strane z teba moze hovorit laska no mne to za to nestoji,som pesimista a vidim vela veci horsie nez su,tak som tomu prisposobil aj svoje zitie
neberiem na lahku vahu,neviem mozno to bola len ranka v porovnani s tym co pride a jj to je pravda,beriem to tragicky
Hej mate pravdu... Ja uz dlho verim ze sa zmeni aj v inych oblastiach a nic sa nemeni... Ziarliva som, to je pravda, ale len odvtedy co som sa dozvedela o tom prvom pripade... On nie je zly, v zivote mi vela pomohol a preto asi stale verim ze tohto by snad nebol schopny... Som mu povedala ze ak sa chce stretavat s kamaratkami tak kludne, len nech mi to povie... Aj mi to vtedy slubil ale teraz sa zas ohradzuje na to, ze mi to nepovedal lebo som ziarliva... Ked sa stretol s tou prvou babou, co bolo vraj nahodne lebo sa stretol s kamosom a jeho frajerkou a ta baba bola ich kamoska..Preto to vraj bolo nahodne stretnutie a on vraj nevedel ze tam bude... Na to co jej neskor pisal mi povedal, ze si chcel len dokazat ci sa vie este normalne bavit s babami... Teraz ked tak citam co tu pisem tak som vazne jebnuta ze mu to zeriem.. Naozaj vam vsetkym dakujem za vase nazory..Pomohlo mi to.
A este k tomu ze sa mu vrtam v sukromi- len tak sme raz spolu spominali ako sme si na zaciatku pisali na pokeci... Tak som si to chcela pripomenut a kedze ja som mala spravy vymazane, tak som sla cez jeho proofil... Nasla som to uplnou nahodou... A tie spravy so spoluziackou- raz u mna spal a vsetko bolo ok.Mne sa snivalo ze ma snou podvadza- neuveritelne, vsak? Tak som sa zobudila s blbym pocitom a nedalo mi to.. Sla som na jeho mobil, pretoze ten najviac pouziva a chodi s nim aj na zachod a nasla som ich tam...To len na margo toho aby som to vysvetlila..
@chevro taketo poznamky si strc do p*ce! Ja viem ze to tu mozno tak vyznieva ze som uplne blba, ale tiez sa tu nedaju vysvetli vsetky okolnost, co ako a kedy sa za 4 roky stalo, preco mam k tomu takyto postoj atd... Nazory ludi ktori to beru vazne a snazia sa pomoct a uvedomuju si ze nevedia o vsetkom si cenim.. Taketo kokotiny co tu pises ty ma iba vytacaju!
Buď naňho nahuč a on sa ukludní, alebo naňho nahuč, počkaj kým sa ti dostane do uší ďalšia taká pikoška a pošli ho dokelu. Hádam toto nechceš riešiť celý život
určite nie si blbá, niekto tu nechápe, že človek po celý čas dokáže veriť svojmu partnerovi, natoľko, že ho pokladá ako za súčasť svojej budúcnosti, a je veru ťažké pochopiť a rozlúčiť sa s tou krásnou vidinou života, a začať úplne od nuly a sám, pretože tvoj život sa točil okolo obidvoch ale teraz to bude len o tebe a o ňom. Prekliatá láska, vie krásne milovať, ale aj roztrhať tvoje srdce. Hlavne sa nesmieme vzdávať, keď nám raz niečo naznačí naša ženská intuícia, tak niečo na tom bude pravdy.(mám podobný problém)....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
vyzerá to na riadneho hňupa. možno ťa nepodviedol, ale ak sú to len jeho kamarátky, mohol ti to aspoň seriózne oznámiť a netváriť sa, že s nikým nikde nebol atď.
vzťah je založený na dôvere...a úprimne, po tomto tu, čo píšeš by som mu už nedokázala veriť...takže... bohužiaľ
a musím súhlasiť s @anzu ako ti mohol vysvetliť to, že si pre neho už minulosť...? viem, si zamilovaná, ale rozmýšľaj triezvo...
veľa síl pri riešení tohto problému
Tú vetu by mi nikdy chlap nevysvetlil bez toho aby som ho nechala.
@cocca-colla tebe sa take nemoze stat, neviem co to tu splietas v prvej osobe, pani psychologicka
ale ine je uz, ked jej napisal, ze s tebou je to minulost. ako ti to vlastne vysvetlil vlastne?
ste navzájom na seba žiarliví.....tento vzťah vám dlho nevydrží..........filip
A posli ho do gulagov.
Vzťah má byť založený na dôvere. Ty mu musíš hlásiť, kam chodíš a on si labzuje so ženskými kade tade - dozvieš sa to z iných zdrojov, čiže on to pred tebou tají a ešte sa aj vyhovára a ty mu to zožerieš???
Bývate spolu? Ak áno, nebolo ti divné, že nebol doma a ty si nevedela, kde bol? Niekto by si možno povedal, že to, čo píšem - že máš vedieť, kde je, je kontrola, alebo sekýrovanie, ale podľa mňa to tak nie je.
Ja alebo priateľ, keď niekam ideme, máme každý separé nejaký program, tak si o tom povieme, keď spolu voláme. "Dnes po robote si idem domov zobrať veci, stretnem sa s kamoškou, lebo odomňa potrebuje toto a toto, a potom za tebou prídem". Nepotrebujeme vedieť čas, presnú hodinu, ale keď raz mne záleží na tom druhom a jemu na mne a ja som si toho vedomá, nebudem robiť to, čo sa mi nebude páčiť, keby on robil mne. Ešte aj keby sme sa mali strenúť s bývalým/bývalou, tak o tom vieme. Lebo pokiaľ nejde robiť nič "zlé", nemá mi to prečo tajiť. Alebo rovno vezme na stretnutie aj mňa.
Vysrala by som sa naňho. Keď už ťa to natoľko štve, že to rozoberáš tu, tak to už naďalej nemá zmysel. Vzťah s týmto chlapom nemá budúcnosť (pre teba). Jemu je fajn - má doma ženušku, ktorá sa oňho postará, "dá" mu, keď on bude chcieť (alebo keď si inde nevrzne) a bude mu žrať jeho výhovorky a ty sa budeš zožierať, či mu veriť? A budeš to trpieť? Maj trošku sebaúcty a pošli ho do riti. Nájdi si takého, ktorý si ťa zaslúži a bude si vážiť, čo má a preto nebude robiť blbosti - aby o teba neprišiel. Tento sa možno ešte aj za tvojim chrbtom na tebe zabáva, aká si hlúpa, a že mu to všetko žerieš.
Na tvojom mieste by som mu "slušne" povedala, že po tých 4 rokoch by sa k tebe mal správať inak.
A inak súhlasím s tým, čo napísala @ owad @ cocca-colla a @ nicoolka
Na druhej strane, či už si ty prehnane žiarlivá, alebo on kurevník - ako napísali @nicoolka @nathalicatko a @anzu - po vete, že si už minulosť, by pre mňa tento vzťah končil. Toto sa obhájiť nedá. Lebo je to buď pravda, alebo to píše inej preto, aby mu dala alebo si s ním začala.
a ze je minulost =D =D =D chlapca by som osobne vykastroval..
Ale aj keby to tak bolo, niektoré tie veci, ktoré napísala, by neobhájil ani týmto. Skrátka ten vzťah sa ocitol na svojom konci
ja osobne by som samu s chalanom von moju priatelku nepustil..aspon teda nie s takym, ktoreho nepoznam.. a videla si ju, takze sa nemusis pytat preco..
ano, ten ich vztah je hotovy
Sorry, ale nemohli by ste si to vyjasniť cez TS? Myslím, že táto diskusia je o niečom inom, ako vašej ještinosti...svoj názor k téme ste už vyjadrili...
Baba sem došla riešiť problém, myslím, že nepotrebuje x komentov z tejto diskusie čítať o vašej hádke pre NIČ.
alebo ked chces, tak ver. ale potom je len otazkou casu kedy a necuduj sa ked ho nacapes s nejakou pucou vo vasej posteli.
ale lepsie ti bude bez neho.
mas uz dost rokov na to, aby si nestracala cas s takym hajzlom.
@ba55tripper keď dospeješ, za takéto názory sa budeš hanbiť. To, že si ešte nedošiel na to, aký má láska zmysel, je jedna vec, ale urážať ľudí, ktorí - na rozdiel od teba - na to už došli, TO je bláznovstvo.
Alebo si skrátka zatrpknutý - pretože buď si sám, alebo si bol sklamaný, alebo takto reaguješ na udalosti, čo sa vzťahov týka, v tvojom okolí.
A ak chceš pindať aj do mňa, tak nech sa páči, cez TS, ja tu takéto žabo-myšie vojny riešiť nebudem...
ale zas napisat inej, ze s tou je to uz minulost, tak to je uz tiez sila. ......... a to so spoluziackou? fakt nerozumiem. otazka: co jej pisal? ...... lebo su spoluziaci uz mozno niekolko rokov. stale su spolu v skole. su kamosi a rozpravaju sa aj o inych veciach nez len o skole. ale to nemusi hned znamenat, ze sa s nou kurvi. ja sa tiez rozpravam so spoluziakmi a som s nimi casto. ale to neznamena, ze s nejakym riesim.
ale moja rada je: ked si s nim, ale vkuse sa len trapis, tak aky to ma zmysel? nechaj to tak. ....... a fakt ta nepoznam, ale ak si chorobne ziarliva (nehovorim, ze si. iba, ze je to jedna z moznosti), tak on na to uz nema nervy a vyhladava spolocnost inych bab. lebo ho ta ziarlivost nebavi. a mozno je aj znechuteny tym, ze mu citas sms-ky a pozeras, co si pise s inymi (lebo mna by to fakt nasralo, kebyze mi niekto lozi po spravach a veciach). kazdopadne na tvojom mieste by som ho nechala.
Ale neber to ako urážku. Tak si nedospel, a čo. Naše osobnosti z nás robia naše skúsenosti.
Raz na to prídeš.
"Skúsenosť" nazývame svoje omyly, chyby a životné sklamania. Áno, pre mňa každý neúspešný vzťah bol "skúsenosť". Ale nemienim žiť sama. Som závislá na láske a na vzťahu. A preto stále v lásku verím, verila som, že ma postretne, a postretla. A som šťastná ako blcha. A aj keby dopadla zle? Tie spomienky, to všetko krásne, mi nikdy nikto nevezme.
Sklamal sa? Sorry, ale niektorí mladí ľudia berú slovo "sklamanie" strašne ľahkovážne. Neviem, čo si prežil. Neviem, čo sa ti v živote stalo. Ale ak dokážeš o láske povedať to, čo si povedal, tak to bola zatiaľ len malá ranka, ktorá ale bola tvojou prvou a preto ju berieš tragicky. Všetci sme boli takí. A postupne, ako prichádzali sklamania väčšie, tak sa nám tie prvé zdajú postupne bezvýznamné...
Aj teba si láska nájde, len na ňu treba byť pripravený. Ani nebudeš vedieť ako, a zachváti ťa celého. A potom sa len pousmeješ nad tým, čo si o láske kedysi hovoril
no ale ja nie som zavisly na laske,necitim ze potrebujem lasku, som preto menej dospely?vies na jednej strane zo mna mozno hovori ten prehnany pragmatizmus,niekto by to nazval egocentrizmom a ako to ty volas zatrpknutost ale na druhej strane z teba moze hovorit laska no mne to za to nestoji,som pesimista a vidim vela veci horsie nez su,tak som tomu prisposobil aj svoje zitie
neberiem na lahku vahu,neviem mozno to bola len ranka v porovnani s tym co pride a jj to je pravda,beriem to tragicky
jj tiez sa toho obavam lol
určite nie si blbá, niekto tu nechápe, že človek po celý čas dokáže veriť svojmu partnerovi, natoľko, že ho pokladá ako za súčasť svojej budúcnosti, a je veru ťažké pochopiť a rozlúčiť sa s tou krásnou vidinou života, a začať úplne od nuly a sám, pretože tvoj život sa točil okolo obidvoch ale teraz to bude len o tebe a o ňom. Prekliatá láska, vie krásne milovať, ale aj roztrhať tvoje srdce. Hlavne sa nesmieme vzdávať, keď nám raz niečo naznačí naša ženská intuícia, tak niečo na tom bude pravdy.(mám podobný problém)....