zivotne poistenie by malo byt podla mna o poisteni a nie o sporeni. na sporenie su ine sluzby. nemam moc doveru vo veci ktore sa tvaria ako "dve v jednom".
Pripomina mi to vzdy celorocne pneumatiky, ktore nie su idealne ani na leto a ani na zimu. co s takymi?
a ak uz zivotne poistenie, tak nech kryje vsetko to co je najpodstatnejsie a nepreplacat za nieco co nevyuzijem. paci sa mi tento pohlad » www.tomasmaga.sk/poistenie/clano...
vobec by mi pred precitanim nenapadlo, ze napr. poistovat hospitalizaciu, uraz a podobne bezne zalezitosti sa tiez az tak prilis neoplati. a to nehovorim miesat do toho sporenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Mám dávať 100E niekomu kto mi ich možno za 30rokov zhodnotí ? A ked nahodou nebudeš schopny platit tak ti vratia uplne sračky lebo poplatky atd...
Kupil som garzonku dal do najmu a poistil si hypo...
Zachvilu kupim dalšiu.
Pripomina mi to vzdy celorocne pneumatiky, ktore nie su idealne ani na leto a ani na zimu. co s takymi?
a ak uz zivotne poistenie, tak nech kryje vsetko to co je najpodstatnejsie a nepreplacat za nieco co nevyuzijem. paci sa mi tento pohlad » www.tomasmaga.sk/poistenie/clano...
vobec by mi pred precitanim nenapadlo, ze napr. poistovat hospitalizaciu, uraz a podobne bezne zalezitosti sa tiez az tak prilis neoplati. a to nehovorim miesat do toho sporenie...
je to ale len moj laicky nazor.