mas dve moznosti, nechas si to pre seba a budes cakat az kym ju zbali niekto iny, alebo pozbieras odvahu a spravis prvy krok.. A ps: odmietnutie nieje neuspech, neuspech je neprihovorit sa jej
@2 presne. pobozkaj ju, ale priliš ju tym nezaskoč. aby v panike nepovedala nieco o kamaratstve co videla v nejakom filme. este take triky ze sa jej pozeraj na pery ked sa rozprávate...
Včera sme sa rozprávali pri hviezdach a naznačila my že má dačo z nejakým chalanom ale je to tajné...tak neviem či ma klamala aby som žiaril alebo čo...
@deido20 ...... môže chcieť ako píšeš ty to aby si žiarlil a aby podľa toho aspoň možno ona zisti či ju miluješ alebo nie ale nemusi to tak byť možno rieši sa s inym a preto nechce aby niečo bolo medzi vami.
aj medzi mojimi dvoma kamarátmi to také bolo, že sa dlho naťahovali, tak to kamarátku prestalo baviť, narovinu sa spýtala, čo a ako je teda medzi nimi, porozprávali sa a začali spolu normálne chodiť už
Len ja sa bojim jednej jedinej veci ze budem uprimny a zo vztahu nebude nic ale to je to najmenej co ma v tomto momente zaujima.... ja sa bojim toho ze aj nase priatelstvo upadne kvoli uprimnosty
Nepremeškaj šancu a skús hocičo, hlavne sa nehraj na to že ku nej nič necítiš lebo potom to skončí tak ako tu už bolo spomínané...
Možno také jemné naznačenie je chytenie za ruku, objatie ( aj keď to je už súčasťou správania priateľov, ale vieš asi ako to myslím ) a potom myslím že by bolo správne cez nejaký dôvernejší rozhovor sa jej priznať že k nej niečo cítiš, len si sa jej bál povedať o tom pretože si si myslel že ju stratíš... Proste niečo takéto...
myslim si ze ak ta aj odmietne zze s tebou nebude chciet chodit tak kamarati zostanete aj tak ked vravis ze ste taki dobri kamarati aspon ja by som nechapal preco by sa malo rozpadnut kamaratstvo kvoli uprimnosti
Ako my sa bezne obimame skrabkame hladime a tak len stale hladam prilezitost kedy sa to hodi zajtra mame ist stanovat s partiou tak tam si vypiem a skusim to lebo to ze to v sebe dusim uz asi nevidrzim....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aj medzi mojimi dvoma kamarátmi to také bolo, že sa dlho naťahovali, tak to kamarátku prestalo baviť, narovinu sa spýtala, čo a ako je teda medzi nimi, porozprávali sa a začali spolu normálne chodiť už
Možno také jemné naznačenie je chytenie za ruku, objatie ( aj keď to je už súčasťou správania priateľov, ale vieš asi ako to myslím ) a potom myslím že by bolo správne cez nejaký dôvernejší rozhovor sa jej priznať že k nej niečo cítiš, len si sa jej bál povedať o tom pretože si si myslel že ju stratíš... Proste niečo takéto...