Chodila som na gympel,po maturite ma neprijali na vysnivany odbor.Tak som isla na humanitny odbor.Ale moc ma to nebavi.Chcem ukoncitn a potom pojdem robit.Chcem sa dostat na medinu,ale biolu a chemiu uz neviem,pretoze 2 roky som zajebala na humanitnom od
-ked das biolu a chemiu aspon na uroven ostatnych a k tomu vsimne/obalka,uplatok/ pre pana antiprofesora/dekana/ tak mas 100% sancu dostat sa na medinu.
@interrupcio ale da sa poziadat o znizenie... blbe len je, ze nazenu ta rychlo zaplatit a potom sa o to nikto nestara (ako myslim o ziadosti na znizenie)
Dá sa to určite, len si to dobre premysli. Posledné roky si musíš zacvakať sama a po humanitnom odbore to bude asi sakra zmena, ale perspektíva je určite lepšia ako u humanitných odborov. Samozrejme, že sa budeš musieť naučiť bio a chémiu, Košice a Bratislava majú svoje podklady, to treba vedieť na prijímačky ako otčenáš + rozumieť tomu. Držím palce, máš pred sebou dôležité rozhodnutie.
chystám sa do BA,no hlavny problém je v tom,ze uz 1,5 som rok zajebala na sprostom humanitnom odbore,kde máme len minimálne mnozstvo uciva,menej nez na základke,chcem co najskor ukoncit terajsi odbor a nastúpit do práce a popritom si zohnat testovnice a knihy a ucit sa aa makat a makat na prijimacky,prihlásim sa na medinu az v 2014
Nuž takto skončíš pomaly v tridsiatke, ale bude to mať väčší zmysel ako skončiť oveľa skôr tú vec, čo si ani neviem predstaviť čo to vlastne je. Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov