Caute, napadol mi jeden napad na aplikaciu/webstranku...este to nie je na slovenskom ani ceskom trhu, neviem o zvysku svete...ide o to, ze by som potreboval android vyvojara a to nieco stoji...poznate nejake moznosti ako toto financovat? (to co teraz bezi
Skús startupovú scénu: » www.startupcamp.sk/...
Skús to zavesiť tu: » www.androidforum.sk/...
Skús vyhľadávať komunity cez fb.
Kámo, 5 sekúnd zamýšľania a desať sekúnd googlenia. Už teraz viem, že si lenivý, nepremýľaš moc a ak to nezmeníš tak sa ti nič z toho čo plánuješ nepodarí. jediná záchrana pre teba je mi teraz odpísať, že to čo som tu navrhol si už skúsil.
@mix well, spytal som sa mojich kamaratov co robia s androidom a podobne srandy (o druhej, takze este nemam odpoved)...a za tu startupovu scenu dik, to ceknem ...
dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Skús to zavesiť tu: » www.androidforum.sk/...
Skús vyhľadávať komunity cez fb.
Kámo, 5 sekúnd zamýšľania a desať sekúnd googlenia. Už teraz viem, že si lenivý, nepremýľaš moc a ak to nezmeníš tak sa ti nič z toho čo plánuješ nepodarí. jediná záchrana pre teba je mi teraz odpísať, že to čo som tu navrhol si už skúsil.
dakujem.
» www.booster.sk/...
coworky:
» www.thespot.sk/...
» www.connect-network.com/...
info:
» www.startitup.sk/...
atd. atd.
drzim palce
@matwejo
dakujem
pokusim sa ..uvidime..
@danieldevil verim tomu, ale nemozem si dovolit takto risknut peniaze..