Dobry chcel som predať euromince za 240 no jeden ich chce kúpiť za 180 aj ja som nad tým začal rozmyšlat či sa mi to oplatí lebo si chcem kupit nejaké veci ale nwm či by mi to nechýbalo Tak mam Predať či nie ? Ludia píšte ! .
Hlavne sa uisti, že tvoja suma presahuje nominálnu hodnotu tých mincí; alebo to skôr predávaj na kusy, hotovú zbierku niečoho za 300 € by som tiež nechcela.
tak asi nie čo ? lebo ja nwm niečo som kupil od susedy ona vlastni numizmatický obchod tak som kupil napr. Estonsko alebo San Marino je to pekne ale čo s tym dalej predať ?? či
@sebinko
neblázni, zachviľku únia padne a tvoja zbierka nadobudne 5násobnú hodnotu...
aj ja som bol k rodičom vagabund a teraz keď už nemám otca, žijem s matkou sám a je nám veľmi smutno bez neho...
vlastnú matku nezatracuj, lebo ona ťa miluje aj takého aký si...
tak a mame tvoje meno aj telefon, teraz ti budeme volat ozrati v noci
btw za tych 180€ to nepredavaj.
mas tam predsa 16x3,88€ + 42x2€ + to San Marino = nominalna hodnota minci je aspon 150€... pricom tam mas vcelku zaujimave staty ako Slovinsko, Cyprus, Malta ktore su tazko zohnat. urcite do toho nechod, pytaj aspon 200€ + postovne.
ja nwm rodičia sa mi rozviedli ked som bol malý a teraz neviem komu možem verit a nenavidim nevlastenho otca a všetko je na piču :/ jebal to pes ale tie eura tak čo s nimi ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Hlavne sa uisti, že tvoja suma presahuje nominálnu hodnotu tých mincí; alebo to skôr predávaj na kusy, hotovú zbierku niečoho za 300 € by som tiež nechcela.
neblázni, zachviľku únia padne a tvoja zbierka nadobudne 5násobnú hodnotu...
aj ja som bol k rodičom vagabund a teraz keď už nemám otca, žijem s matkou sám a je nám veľmi smutno bez neho...
vlastnú matku nezatracuj, lebo ona ťa miluje aj takého aký si...
btw za tych 180€ to nepredavaj.
mas tam predsa 16x3,88€ + 42x2€ + to San Marino = nominalna hodnota minci je aspon 150€... pricom tam mas vcelku zaujimave staty ako Slovinsko, Cyprus, Malta ktore su tazko zohnat. urcite do toho nechod, pytaj aspon 200€ + postovne.