Navštevujem už mesiac strednú umeleckú. Ako čistý jednotkár som uvažoval aj o gymnáziu, avšak časom rozmýšľam, či môj výber strednej školy bol správny. Tak sa pýtam Birdzakov, či je podľa vás lepšia umelecká, alebo gymnázium, na ktoré môžem prestúpiť.
Presne ako tvrdí @Tarassaco. Pretože ak je to aspoň trošku odnož, tak nevadí, ak ideš na vysokú školu, tak tam to doladíš, napr. si zvolíš grafiku alebo filmovú tvorbu alebo ja neviem čo, podľa toho čo ťa v živote baví. Nie je podmienka gymnázium, ale či prejdeš prijímacím konaním na tú vysokú školu, ktorú chceš.
Ja som napr. chodila na Obchodnú akadémiu a doteraz neľutujem, aj keď riešim informatiku, tak dala mi toho viac než dosť do života, ale neviem ako je to pri umeleckej samozrejme. Neviem porovnať gymnázium verzus umelecká.
ja by som povedala že gymnázium a potom si môžeš vybrať čo budeš dalej robiť, lebo s umeleckou veľa vody nenamútiš a hlavne ak ťa aj iné veci bavia, ale zasa potom musíš ísť aj na vš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som napr. chodila na Obchodnú akadémiu a doteraz neľutujem, aj keď riešim informatiku, tak dala mi toho viac než dosť do života, ale neviem ako je to pri umeleckej samozrejme. Neviem porovnať gymnázium verzus umelecká.
kamdomesta.sk/bratislava/vytvarne-kurzy-architektura-dizajn-umenie
KURZY KRESLENIA A VÝTVARNÝCH TECHNÍK
kamdomesta.sk/bratislava/kurzy-kreslenia-a-vytvarnych-technik