Mám priateľku ktorú milujem ale neustále myslim na jej kamarátku .
priateľkyna kamoska mi neustále behá po rozume. spočiatku som jU nemal rád no ked som ju spoznal tak je pohode baba.ako bonus si myslí že som super chalan A keby našla môjho klona tak by hneď po ňom skočila.neviem ako ju dostať Z hlavy. stalo savám to už?
1. očividne priateľku nemiluješ, ked takto myslíš na inú. (a ešte k tomu jej kamošku)
2. a čo ked tá kamoška to hovorí iba preto, že si chalan jej kamošky?
3. nič s ňou nerieš a váž si priateľku (a ked ona niečo bude chcieť riešiť, tak jej drbni panvicou po hlave so slovami, že to nie je správna kamarátka)
@alex458 to je diskutabilne, ale myslim si, ze to moze byt ulplne normalne. ja mozem akurat tak za seba povedat, ze som mal podobnu skusenost.. bol som vo vztahu a ked sme mali velke problemy, hrozil rozpad vztahu, tak sa v mojom zivote objavila mimoriadne atraktivna a inteligentna zena (bola finalistka v tej celoslovenskej sutaze krasy miss neviem co, proste velmi pekna zena) , ktora mala este taku schopnost byt "mrcha", ktora velmi vedela co na chlapov plati a co neplati a vedela muza velmi dobre zvadzat a motat im hlavy.. No a proste ona ma chcela, pomotalo mi to hlavu... ale zaroven som priatelku miloval a snazil som sa ten vztah zachranit a tu druhu slecnu nejak vymazat z mojho zivota, co sa mi prakticky podarilo... teda vlastne ju som odstranil zo svojho sveta a vztah sa tahal dalsich par rokov, ale nepodarilo sa ho uplne zachranit, pretoze tam boli ine dovody..
ale zaver je ten, ze sa to moze stat kazdemu a je to celkom normalne. sme ludia, mame urcite biologicke potreby, nasa hormonalna sustava funguje rovnako ako v zvieracej risi, kludne ta atrakcia pri niektorych jedincoch moze byt mimoriadne silna a jednotlive elementy tej neverbalnej komunikacie, ktoru si ani neuvedomujeme, vona, farba hlasu, temperament... moze byt taka silna, ze nam to toho cloveka akosi priputa do nasho podvedomia a sami nevieme co sa to s nami deje...
@patrixo no ono, ked to takto píšeš, že si mal vo vzťahu problémy a tá žena ťa priam zvádzala, tak to samozrejme chápem. Ale nejako..neviem prísť na to, prečo by mal niekto počas normálne fungujúceho vzťahu potrebu myslieť na iných.
By som sa na to vy..... a isiel hladat nejake ine dve kamaratky. Uz len z konceptu, ze mas v hlave inu a priatelka ma kamaratku, ktora s tebou flirtuje. Prec prec prec. (nehovoriac o tom, ze tie pocity a myslienky mozu mat pricinu uplne inu, nez by si ocakaval).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. a čo ked tá kamoška to hovorí iba preto, že si chalan jej kamošky?
3. nič s ňou nerieš a váž si priateľku (a ked ona niečo bude chcieť riešiť, tak jej drbni panvicou po hlave so slovami, že to nie je správna kamarátka)
ale zaver je ten, ze sa to moze stat kazdemu a je to celkom normalne. sme ludia, mame urcite biologicke potreby, nasa hormonalna sustava funguje rovnako ako v zvieracej risi, kludne ta atrakcia pri niektorych jedincoch moze byt mimoriadne silna a jednotlive elementy tej neverbalnej komunikacie, ktoru si ani neuvedomujeme, vona, farba hlasu, temperament... moze byt taka silna, ze nam to toho cloveka akosi priputa do nasho podvedomia a sami nevieme co sa to s nami deje...
Toto nie je ani zly vtip
@matysmik stavil by som 50€ že Vám to už dlho nevydrží lebo ju nemiluješ.