Neviem prečo, ale po nejakej dobe ma každé dievča omrzí, respektívne na svojich dievčatách začnem hľadať chyby alebo začnem byť mierne schyzofrenický. Doteraz som nedostal nikdy v živote kopačky, vždy som vzťah ukončil ja. Nejaká rada?? Chcel by som už ko
Skús svoje dievča lepšie spoznať, vážiť si ju, hľadať na nej len to dobré, nad tým zlým sa zbytočne nepozastavovať, každý z nás má svoje chyby. Ale aj chyby robia niektoré dievčatá originálnymi...
Nepozeraj zbytočne po iných, vždy si povedz, že teraz máš super dievča, tak načo pozerať po iných, to možeš robiť, až keď sa vám rozpadne vzťah. Aleob ke´d to envydržíš, tak pozeraj aj po iných, ale vždy nájdi vec, ktoré je na tej tvojej krajšia...
Ak chceš, aby vám to čo najdlhšie vydržalo, musíš vzťah držať v takej rovnováhe, aby ste si rozumeli, ale zároveň sa spolu nenudili a neupadli do stereotypu... Vymýšľaj jej rozne prekvpaka a može aj ona tebe. Len sa spolu nenuďte, to je základ.
haha ked to citam jak keby som svoje myslienky citala a stale nic nezabera , ani to ze chalana viac spoznam, tie chyby tam stale su ... a aj take keci ze treba lubit aj s chybami, u mna to neplati lebo i ked sa ich snazim ignorovat stale tam su daj potom vediet jak si to riesil dost mi to zacina vadit ze kazdy vztah ukoncim ja , a este k tomu sa citim jak keby som ani city nemala . Lebo som schopna aj hned v ten den zabudnut na dotycneho ze som s nim nieco mala ..
@moore@junkychess vám by bolo treba, aby niekto vám tie vaše chyby vyhodil na oči a dal vám kopačky úplne nezabudnuteľným štýlom a aby ste konečne dospeli
jj autosugescia , ale v tomto prípade to nefunguje držať vztah na umelom povrázku bettsy, že ja mam dobre dievča, ked ma na nej nic nelaka nefascinuje, neinspiruje.
Jedno viem, ze lahke koristi byvaju casto odkopavane, ..alebo si mozno myslis, ze mas na vacsie charakterove kvality.. to by ma zaujimalo ze ako podla akych kriterii si vyberas partnerky?
Tak neskoc do vztahu hned po tom ako si pisete dva tyzdne. Najprv ju spoznaj a ked ti nesedi tak hladaj inde. Naco sa zbytocne viazat ked k nej nic necitis????
@junkychess presne tak isto ako u mna ale fakt sa snažím premýšľať čo a ako mám urobiť, aby sa to už neopakovalo, ale potom mi to vždy prepne v hlave a chyby opakujem... Možno psychológ??
vždy som bola ja tá ktorú omrzel vzťah, chlapci boli moc dobrí na mňa, nosili by ma na rukách a mňa to prestalo baviť. teraz to už nejaké tie dva roky ťahám s jedným badboyom (he he ) u ktorého neviem na čom som, odpustila som mu neodpustiteľné a stále mám dôvod robiť sa pre neho najlepšou aby mi neutiekol za inou. a furt ma to baví. lebo má navrch a ja som stále zaľúbená. a viem že on bude ten čo ma opustí. tak. to prišlo nejak samé. moja karma potrebuje byť ponížená keďže som to doteraz robila ja.
Ale ľudia, nie som kurevník! mal som vzťahy len s holkami, ktore som poznal veľmi dobre, nezačínam si len tak s hocikým... Jednoducho neviem. Asi som hovado bezcitné, hoci moje srdce je veľké
@junkychess práve ma napadlo, že by sme to my dvaja mali dat dokopy kedze ešte ani jeden z nas nedostal kopačky, možno by sa takto u niekoho to prekliatie skončilo
@moore no neviem ci pomoze ked ta niekto zrani pochybujem ...aa psycholog? za pokus to stoji ale tiez neverim ze taketo daco vie "vyriesit" hah my dvaja dokopy? a nebude ti vadit ze ti dam kopacky?
@moore asi len este neprisla ta prava, ludia su dnes cudni a velmi narocni......a treba sa zamysliet, co je pre teba kvalitny vztah...ake kvality hladas u zeny, vo vztahu?....ake chyby si schopny tolerovat, ake nie......vacsinou kym dospejes ku kvalitnemu vztahu, musis preskakat aj tie kratke, nekvalitne, aby si sa z nich poucil.....takze v prvom rade si to utried v hlave...
inak, dosť je to podivuhodné, že po tom, čo si sa Musel rozchádzať s ženami, lebo ti nevyhovovali, si ešte túžiš nájsť nejakú - si uvedom, že pre teba neexistuje už žiadna. mal by si si kúpiť psa alebo niečo podobné a neobťažovať už nikoho s týmto..
alebo byť sám, poprípade si nájsť dominantného človeka k sebe, čo ťa prefacká, keď budeš na pochybnostiach.
@moore 3mesiace?.....tak to tie dievcata nemas rad to len zamilovanost,aelbo nieco ine ti poplietlo hlavu,srdce,alebo inu cast tela .....z tohto sudim,ze si este nikdy skutocne nemiloval.....
Keď som mala 17, odkopla som za 35 dní 14 chalanov a s pätnástym začala vzťah, kde som sa zaľúbila (alebo skôr namotala) a ten nechal mňa. Potom som bola sama skoro rok (tu som nerátala koľkých som odmietla) a z nudy to skúsila s kamarátom, ktorého som nakoniec zase ja nechala, vykašľala som sa na to, že ja mám byť sama, ja nedokážem ľúbiť. Začiatkom leta sa na mňa zase nalepili asi traja chalani súčasne, jeden dokonca bol hrozne pekný a prachatý a...ja som ho nechcela . O pár dni prišiel on, môj súčasný priateľ
@sorciera a čo iné mi má pomotať hlavu, keď nie zamilovanosť?? Podla vás je láska niečo čo vydrží roky, ale ja vám hovorím, že to isté, čo cítite na začiatku takého vztahu vy, to isté cítim na začiatku vzťahu aj ja. Presne to isté, ibaze niekde nastane skrat a ten môj sa skončí o niečo skôr ako ten váš dlhoročný. Ale môj vzťah začína tak isto ako váš!
@moore tak to jak ja u mna je tiez 3ka rizikova .. ale zaujimave ze vzdy ked sa rozidem , padne mi kamen zo srdca, konecne som volna atd...ale i tak mi chyba to "objatie" tak zas sa dam do vztahu...a je to taky "zacarovany kruh" -...
co mi kamoska teraz povedala , asi preto davas same kopacky lebo si futbalista ...
@moore pozri tiez som mala 1-2mesacne vztahy(nebolo ich vela,ale boli)....a nie je to o skrate, ibaze sa zamilovanost skonci a neprejde do lasky a preto to konci a partner ti uz nevyhovuje......a ano,mas pravdu,ked to vezmem spatne,tak aj moj dlhorocny vztah zacal ako tvoj,zamilovanostou,ale ked ta vyprasla, ostala tam laska,tolernacia, ....vsetko co k tomu patri.....ono asi fakt este nebola ta,ktora by za tu lasku stala
@smichi no nie, ono to nie je tak ako to vyzerá napísané. je tam okolo toho miliarda vecí, ktoré sa ani nedajú napísať. nie som typ takej ženskej ako si to pochopil.. no.. proste.. on je strašne zložitá povaha.. ja som ho spoznala keď bol na úplnom dne, vytiahla som ho z dosť veľkých hovien, môj záujem o jeho osobu ho motivoval, nakopol, začal robiť veci, začal sa aktívne venovať videu, založil si kapelu, teraz už hrajú po celom slovensku, po bratislave je to dosť známa postavička už teraz. bod mrazu je v tom že ja, s mojou mamičkovskou povahou (som typ osoby ktorá musí pomáhať ľuďom na úkor všetkého čo mám ja), mu už nemám ako viac pomáhať, motivovať, už pre neho nemám takú cenu keď som ako jediná bola pri ňom keď bol sám. teraz je už trošku vyššie.. a trošku na mňa zabudol. zabudol kto som a čo pre neho robím..
@smichi a ak narážaš na tú karmu je to tak. za to čo som ja od mojich 16tich porobila chlapcom by som mala skončiť v pekle. cítim že vnútorná rovnováha stagnuje..
@moore wsak aj ja! ale ...ten dotycny je natolko " zlomeny" ze sa mi to malokedy tak podari ..ale "snaha sa ceni" ..ja s tym nemam problem byt kamoska aj po rozchode ale prakticky ked tak rozmyslam ze som vzdy chalana brala skor ako kamosa takze by to moj postoj k nemu nezmenilo ..
@smichi no, ja som divný človek. som šťastná, lebo ten vzťah je šťastný, funguje, bla bla.. a to jak to skončí sú len dohady, a povedala som si že je načase aby som "dostala kopačky" ja. myslím že to bolí ešte menej ako ich niekomu dávať.
(písala som dva komenty so zavináčom tebe, neviem či si čítal aj ten prvý)
Však aj ja som taký bol, to je normálne. Tiež som vždy všetky vzťahy ukončoval ja, lebo to proste nebolo ono. Proste ako neni tá "pravá" alebo ako to povedať, tak to samozrejme človeka omrzí.
A potom zrazu stretneš takú s ktorou bude všetko úplne super a bude z teba ten najšťastnejší človek (teda druhý najšťastnejší po mne )
To sa stáva aj mne. Ja to beriem ako nejaký stav cez ktorý proste musím prejsť. Nechám to tak a ono ma to po čase opustí, a všetko je zase v poriadku Stačí sa nevzdať Aspoň mne to pomáha
som celkom šťastná, že podobné problémy nemám sama ale ako si udržať vzťah ? divná otázka...možno je to tým, že pár ľudí už nedokáže byť natoľko naivných...a kým neskončíme zaslepení a raz nenarazíme, bude to fajn... a raz ma to možno prinúti stať sa lezbičkou
@moore tak to mas jasne - sam si si odpovedal uz skor. musis si najst dievca ako ty sam. take, ktore ta stale urdzi v strehu/napati. stale objavovat, hadat. popripade hrat sa. a radsej mozno nemat ten "oficialny status vztahu". lebo ocividne romanticka klasika ti nesedi (resp. len do casu)
@moore@junkychess raz vás niekto prefacká tak, že sa z toho nespamätáte, len čakajte
Mne sa to stalo toto leto, mala som chalana, do ktorého som sa bezhlavo zaľúbila a po mesiaci sa na mňa doslova "vyj*bal pre moju dlhoročnú kamošku! :/ 2 mesiace som z toho bola úplne mimo, pretože nikto mi doteraz nič podobné nespravil... a pochopila som, že som si nevážila vzťahy a teraz mám úžasného priateľa, ktorého strašne milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Nepozeraj zbytočne po iných, vždy si povedz, že teraz máš super dievča, tak načo pozerať po iných, to možeš robiť, až keď sa vám rozpadne vzťah. Aleob ke´d to envydržíš, tak pozeraj aj po iných, ale vždy nájdi vec, ktoré je na tej tvojej krajšia...
Ak chceš, aby vám to čo najdlhšie vydržalo, musíš vzťah držať v takej rovnováhe, aby ste si rozumeli, ale zároveň sa spolu nenudili a neupadli do stereotypu... Vymýšľaj jej rozne prekvpaka a može aj ona tebe. Len sa spolu nenuďte, to je základ.
Jedno viem, ze lahke koristi byvaju casto odkopavane, ..alebo si mozno myslis, ze mas na vacsie charakterove kvality.. to by ma zaujimalo ze ako podla akych kriterii si vyberas partnerky?
rozhodne to chce namiesat tu správnu konzistenciu
skús menej preberať a ako píšeš, že nie si kurevník, tak môžeš mať aj tri dievčatá a tu najlepšiu si potom zamiluj.........filip
alebo byť sám, poprípade si nájsť dominantného človeka k sebe, čo ťa prefacká, keď budeš na pochybnostiach.
co mi kamoska teraz povedala , asi preto davas same kopacky lebo si futbalista ...
ale vidis vzdy to su zo zaciatku sympatie ,
potom ze toto musi byt ten pravy,
nakoniec, preboha tak mi leze na nervy,,,,
a potom co najskor sa musim rozist hah ...
(písala som dva komenty so zavináčom tebe, neviem či si čítal aj ten prvý)
čo tak skúsiť s chalanom?
A potom zrazu stretneš takú s ktorou bude všetko úplne super a bude z teba ten najšťastnejší človek (teda druhý najšťastnejší po mne )
až na to, že ja čakám, kedy mi prepne v hlave a budem normálna
Mne sa to stalo toto leto, mala som chalana, do ktorého som sa bezhlavo zaľúbila a po mesiaci sa na mňa doslova "vyj*bal pre moju dlhoročnú kamošku! :/ 2 mesiace som z toho bola úplne mimo, pretože nikto mi doteraz nič podobné nespravil... a pochopila som, že som si nevážila vzťahy a teraz mám úžasného priateľa, ktorého strašne milujem