mám rada 3bitku moje morča moje strasne "dnešné" navlecky moju postelku mp3ku telku nutelu nekerych ludi ked mam dobre znamky ked papám ked mame dobry obed ked si neco nove kupim ked nemusim upratovat ked je leto ked je svatek ked su vanoce ked je volno ked ma nekto pochvali ked mi nekto neco daruje ked ma nekto obíma ked je sranda.. a td atd
tiez mam rada ked sa na mna niekto usmeje,ale musi to byt uprimny mily usmev...ak sa na mna niekto zaskeri sposobom:boze ta co ma oblecene? tak a to moc nepotesi
mam rada ked sa vlete zobudim na to ze mi slnko svieti do izby,ked husto snezi,ked sa dobre najem,ked si kupim neco pekne,mam rada vonu nocneho vzduchu v lete,more,cupitanie labiek mojho psa,3bitku,cestu v buse,ked chodim bosa po trave,babske jazdy,jogurty,je toho fakt mrte kebyze to tu mam vypisat vsetko tak tu sedim do rana
mam rada svoju maminku,svojho psika,Kacicku,hrad Lupca,kamaratov,vsetko co sa da jest,hudbu ktora sa da pocuvat,ciernu farbu,jesen,tmu,dazd,par nadhernych slov,biolu,geo,knihy,filmy,svoj komp,empetrojku(ale len ked sa nevybije a samozrejme to najlespie nakoniec-CHLAPOV
mam rada zapalovace, a zbieram zapalovace.. milujem zvierata.. poctivost, uprimnost.. mam rada ked ma niekto hladka a objima.. mam rada, ak sa niekto o mna zaujima..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Btw, pribudli ti nove?
Ja mam rad METAL Ale aj rock ujde.
Zboznujem svoje hudobne nastroje, skusobnu, co sa hudby tyka.
Mam rad vela jedla, kvalitneho, dobreho, najlepsie ked si ho sam navarim