netuším ako jej to mám povedať.keby som jej to povedal na rovinu tak mám strach z toho že mi buď nastrieka peprák do očí, kopne medzi nohy a s krikom utečie alebo ma od tolkého vzrušenia ovracia.a toto by som moc nechcel zazit
ako jedna z takých prij
ako sa hovori: na konci zivota viac lutujes toho co si neurobil, ako to co si urobil ... cize jeden risk zato stoji, ak bude mat zaujem dopadne to stastne, ale ked to neskusis, tak to dopadne na hovno... pri neskuseni mas 0% sancu na uspech, pri skuseni oslovit mas aspon tu 50% sancu. Smelo do toho, pozvi ju von niekde ale nejak slusne, nech si nemysli ze si nejaky nadrzany na nu, proste ja by som skusil (kedze ste spoluziaci): nemala by si zaujem ist po skole na kavu alebo vecer do kina? davaju dobry film a napadla si ma prva, s ktorou by som ho chcel vidiet
@krasomil pokúsim sa, vďaka za radu @hotaru je som iba predpokladal možnú reakciu ktorú som trochu prifarbil.sama si priznala že by to bolo divné @erjedna vďaka, tými prvými vetami si ma celkom povzbudil
@sumivybanan som zabudol spomenúť že je veriaca.neviem do akej miery ale pochybujem že postačí to čo navrhuješ.na to bude potrebná iná atmosféra na uvoľnenie tých okov
@fuckedupwriter myslím si že tých priležitosti ako ju odlakať zo školského prostredia je viacero, jednoducho úlohy/ spoločne projekty, nejaka spoločna akcia v meste vymyslena oslava narodenín tvojho kamaráta na opustenej lúke kde sa akože ocitneš iba ty a ona a flaša vína....
musíš ísť za ňou, zisti si, kam chodí a akože sa stretnete náhodou...musíš na ňu číhať
Píš jej, volaj, proste uháňaj, lebo nevieš, či náhodou nerieši niečo s niekým iným, musíš byť rýchlejší
no ak nechceš byť velmi nápadný zo začiatku, tak si to spoznávanie zariaď tak, že budete obaja na nejakej akcii kde budete trebárs viacerí spolužiaci, nejaká vaša partia...sa porozprávate konečne normálne a viac ju spoznáš...
ale inak by som si na tvojom mieste so spolužiačkou nič nezačínala, to neni moc dobrá kombinácia
Začni sa s ňou viac zhovárať na hodinách a z jej postoja k tebe usúdiš či má záujem o niečo viac. Ak z nej nič nevycítiš a bude mať odpor či nezáujem vykašli sa na ňu. Lebo ako som pochopil, tak ste spolužiaci roky a ani sa absolútne nepoznáte z čoho mi vyplýva, že moc toho asi spoločného nemáte alebo ste taký introverti. Lebo čo som bol ja na strednej vedel som o každom skoro všetko. Nemal som problém si ku hocikomu prisadnúť pokecať, baviť sa blbnúť a po škole rôzne aktivity podnikať.
ako hovori @11 idealna by bola nejaka spolocna akcia, kde budete viaceri, a nejako sa k nej nenapadne dostnanes, zacnete kecat a uz to ide... povies, ze planujes ist cez tyzden do kina, ci sa neprida... lebo ked ju narovinu pozves von "na kavu" tak to bude velmi nenapadne a aby nemala pocit, ze na nu prilis tlacis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@hotaru je som iba predpokladal možnú reakciu ktorú som trochu prifarbil.sama si priznala že by to bolo divné
@erjedna vďaka, tými prvými vetami si ma celkom povzbudil
Píš jej, volaj, proste uháňaj, lebo nevieš, či náhodou nerieši niečo s niekým iným, musíš byť rýchlejší
ale inak by som si na tvojom mieste so spolužiačkou nič nezačínala, to neni moc dobrá kombinácia
ak pre nič iné tak preto že ľudia by sa viacej mali chodiť prejsť do lesa