zdravím potrebujem pomoc. som zaľúbená do jedného chlapca. videli sme sa prvý krát v septembri minulý rok a boli sme si navzájom sympaticky odvtedy sme v kontakte cez fb. asi do marca sme si pisali písali normálne ako priatelia. väčšinou sa prvý ozval on.
@enni9
"ako mám vediet či to so mnou mysli vazne ked sa takto správa ?"
a ako má on vedieť že to s ním myslíš vážne, keď ti furt musí ako prvý písať on, a ty keď napíšeš ako prvá, je to len preto aby si sa ho spýtala/si mu vytkla že ti nenapísal?
čím viac iniciatívy od chlapa vyžaduješ/očakávaš, tým skôr sa jeho iniciatíva unaví a vyčerpá.
a nenavrhol ti niekedy, aby si ty prisla za nim? alebo ta nevolal s nim na chatu, alebo nieco?
inak to, ze nerad chodi autobusom to je take, no... ak by to myslel vazne tak raz za cas a premoze a tie dve hodinky v buse vydrzi
a vies, je to trochu divne, lebo z tohto prispevku mam pocit, ze ste sa videli strasne malo krat a stale si len pisete...a neviem, zda sa mi, ze pri takejto forme komunikacie nemozes toho cloveka dostatocne dobre spoznat, resp. cez net sa da lahsie odrbavat... a mozno aj kvôli tomu ta tvoja neistota
a potom, s tym FB, je to tiez take... mozno je napr. na nete len cez mobil a ja napriklad tiez strasne nerada odpisujem dlhe spravy cez telefon a podobne...
asi by ste sa mali normalne stretnut a vysvetlit si to
Mne napr. vadí keď musím stále hučať do dievčat aj napr. cez FB. Dievčatá mohli by ste vyvíjať nejaké úsilie aj z vašej strany a nie čakať kým sa chlapec ozve vždy ako prvý potom mi to pripadá ako keby že... si mi u prdele, nestojíš mi ani za písanu čiarku. Rád by som skutočne vedel koľko z tých dievčat ktoré píšu: "nečakaj a choď za ním" by to aj v skutočnosti takto urobilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kto nechce, hľadá dôvody.
len toľko k tomu
Asi to s tebou až tak vážne nemyslí...
..nebuď lenivá choď ty za ním a porozprávajte sa ako ľudia.
mfp v tieto fasbukove lasky
"ako mám vediet či to so mnou mysli vazne ked sa takto správa ?"
a ako má on vedieť že to s ním myslíš vážne, keď ti furt musí ako prvý písať on, a ty keď napíšeš ako prvá, je to len preto aby si sa ho spýtala/si mu vytkla že ti nenapísal?
čím viac iniciatívy od chlapa vyžaduješ/očakávaš, tým skôr sa jeho iniciatíva unaví a vyčerpá.
inak to, ze nerad chodi autobusom to je take, no... ak by to myslel vazne tak raz za cas a premoze a tie dve hodinky v buse vydrzi
a vies, je to trochu divne, lebo z tohto prispevku mam pocit, ze ste sa videli strasne malo krat a stale si len pisete...a neviem, zda sa mi, ze pri takejto forme komunikacie nemozes toho cloveka dostatocne dobre spoznat, resp. cez net sa da lahsie odrbavat... a mozno aj kvôli tomu ta tvoja neistota
a potom, s tym FB, je to tiez take... mozno je napr. na nete len cez mobil a ja napriklad tiez strasne nerada odpisujem dlhe spravy cez telefon a podobne...
asi by ste sa mali normalne stretnut a vysvetlit si to
prekvapí ho to
a potom možno bude viac bojovať