Mám priatela, momentálne je v taliansku a je s toho všetkeho nervozny.... no na všetko doplácam ja a on sa mi absolutne nevenuje...kedže som aj ja dost vybusna povaha tak sa stale hadame.....co mam spravit ale povedat mu aby sme sa normalne porozpravali??
obidvaja ste z toho akýsi na nervy, a to sa len chce porozprávať, keď príde? je to skúška pre vás oboch vo vzťahu, ktorý by ste si mali udržať v dobrom a nie sa vadiť.........filip
moja babka vravievala, láska nehnevaná nie je milovaná........
a koľko má Tvoj junák rokov, že ani on nie je schopný normálneho rozhovoru bez zvyšovania hlasu. btw v hádke kričíme keď dochádzajú argumenty a keď sa cítime neisto, dá sa povedať, že je to úbohý akt zúfalstva.
tak sme na tom tuším podobne (lenže ten môj nemusí byť ani v Taliansku aby sa mi nevenoval- ten je v tom istom "meste" ako ja a aj tak radšej ide s kamarátmi...a keď sme spolu, všíma si viac ich, a vlastne cítim sa ako duch...
@zajko30 no vies predcerom mi volal jeho kamarat a povedal že ma podjebava ja som mmu pisala a priznal sa povedal že tpo lutuje a že vie že to neni ospravedlnenie..vravela som si že ak to bude rpavda tak ho odjebem no ja ho tak lubim že na to nemam srdce..
@meredithgrey no vsetko bolo v pohode bopl v nemecku no ked sa vratil vtedy sa dako utiahol kuse sa vyhovaral a kde sme sa mali po dlhom case vidiet vtedy mi s nicoho nic oznamil že odchadza do italie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
moja babka vravievala, láska nehnevaná nie je milovaná........
všetko sa dá aj kľudne povedať.
"stale sa hadame"
"nevenuje sa mi"
Tak buď tam chodí do roboty alebo sa tam chodí trtkať...rozhodni sa ty!