omg... telefón čo má dobrý foťák, kameru v HDčku, GPSko s presnosťou na 10 centimetrov, mp3 prehrávač s možnosťou úpravy hudby, vodováhu, rebrík... do piče nechcete moc od tých telefónov ? je to na telefonovanie, písanie SMS, prípadne si behnúť na net... na fotenie si kúpim foťák, na kamerovanie kameru, keď chcem betónovať kúpim si normálnu vodováhu...
@chilac mam doma androidove htc a nokiu N8...a hadaj co je lepsie? jednoznacne nokia
@katka229 ak chces fotit tak jednoznacne nokia N8...htc su dobre ale fotaky maju napicu...navyse nechapem ako mozu natacat hd video v 3gp -.- ale neviem naco ti bude taky telefon...pre vas zenke je OS zbytocny..
@smajdalf to je pravda...preto som si zobral z orange htc wildfire s za euro pretoze viem ze mi moc nevyhovuje ale potrebujem doma nejaku novu hracicku ale za nokiu n8 som si riadne zaplatil ak nieco stoji za to tak s peniazmi problem nemam
btw vodovaha v telefone je ale ten rebrik si naozaj predstavit neviem
Aj na iPhone/iPod Touch hovorila polovica že je to výborné atď atď, a druhá polovica že sa to kazí atď atď .........tramtaradá iPod Touch mám už niekoľko mesiacov a ani raz mi nezamrzol, ide veľmi rychlo, ani jedna chybička ( jáj, jedna áno, leštená oceľ v zadu - rýchlo sa poškriabe ) ... atď
Tým som ale chcel povedať,treba veriť buď vlastnej intuícii alebo počuvať rady ľudi ktorim veriš, lebo vždy hovorí polovica to a polovica pravý opak ... tá polovica, čo hovorila zle veci na ipody - nehovorim že klamali, možno len dostali chybne kusy alebo neviem ... čiže to iste môže byť aj v pripade tvojom ...
a či si máš kúpiť to HTC tak neviem lebo som to nemal ani vruke ....
Ale ako apple fanúšik ti poradim iPhone, ale nie len kvoli tomu že som fanúšik apple .... má to dobrý foťák .. 5mpx ale fotky to robi lepšie ako nejaky mobil s 8mpx ...... polož si zasadnu otazku : využiješ funkcie iphonu ? ak ano tak ber
Ja mam sice lepsi a drahsi HTC Desire S, ale mal som moznost drzat Wildfire S v ruke este predtym nez som na neho pocul rozne negativne kecy a musim povedat, ze je to za tie peniaze naozaj dobry telefon.. Len debil by isiel do nokie v rovnakej cenovej kategorii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@chilac mam doma androidove htc a nokiu N8...a hadaj co je lepsie? jednoznacne nokia
@katka229 ak chces fotit tak jednoznacne nokia N8...htc su dobre ale fotaky maju napicu...navyse nechapem ako mozu natacat hd video v 3gp -.- ale neviem naco ti bude taky telefon...pre vas zenke je OS zbytocny..
btw vodovaha v telefone je ale ten rebrik si naozaj predstavit neviem
Tým som ale chcel povedať,treba veriť buď vlastnej intuícii alebo počuvať rady ľudi ktorim veriš, lebo vždy hovorí polovica to a polovica pravý opak ... tá polovica, čo hovorila zle veci na ipody - nehovorim že klamali, možno len dostali chybne kusy alebo neviem ... čiže to iste môže byť aj v pripade tvojom ...
a či si máš kúpiť to HTC tak neviem lebo som to nemal ani vruke ....
Ale ako apple fanúšik ti poradim iPhone, ale nie len kvoli tomu že som fanúšik apple .... má to dobrý foťák .. 5mpx ale fotky to robi lepšie ako nejaky mobil s 8mpx ...... polož si zasadnu otazku : využiješ funkcie iphonu ? ak ano tak ber