Ahojte, píšem lebo som zvedavá či by mi mohol niekto poradiť. Vždy keď jem z taniera alebo z hocičoho nedojem to do konca..nechám na tanieri vždy jedlo tak na jednu lyžicu. Proste to neviem dojesť a keď sa prinútim tak mi je zle aj keď som hladná..pomoc??
To by chcelo zistiť, kedy to začalo a či sa s tým nespája nejaká udalosť alebo myšlienky a podobne... Každopádne to asi neriešiť tu, ale ísť k odborníkovi...
to ma aj moja sesternica, nikdy nič nedoje aj ked jej škrka v bruchu ona to tam necha
a dokonca aj ked pije kavu/čaj tak vždy niečo nechá na dne pohára
toto ma moja sestra a mam chut jej lisknut vzdy, proste ona VZDY VZDY VZDY tam musi nechat trocha, zajebany tanier proste a ani za boha to zjest, mna na tom sere to ze clovek to musi davat do kosa alebo co a potom to tam smrdi a proste omg neznasam to
Možno máš zlú spomienku napr. keď si bola malá niekto ti povedal niečo že ak necháš prázdny tanier tak sa niečo stane .. No, neviem možno zlá spomienka alebo udalosť viac neviem :/ ale fóbia by to nemala byť.
Skús jesť pomaličky, najpomalšie ako to ide, potom nesústreď sa na jedlo koľko toho máš a koľko si už zjedla, skús sa myšlienkami odpútať, ak si s nejakými ľuďmi rozprávaj sa s nimi a popri tom jedz, aby si sa nedostala do toho "Štádia odporu", že už viac do seba nedáš. Môže to byť spôsobené aj tým, že máš menší objem žalúdka, alebo sa ti rozťahuje pomaly a preto, keď zješ zopár súst a máš dosť...no nechaj mu čas, on si na to zvykne a potom pokračuj v jedení. Ďalej pomáha aj pitie množstva tekutín medzi hlavnými jedlami na roztiahnutie žalúdku, niektorí začínajúci kulturisti si tak rozťahujú žalúdky, aby pojali, čo najväčšie množstvo jedla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale ako tu uz bolo povedane, fobia to nebude
a dokonca aj ked pije kavu/čaj tak vždy niečo nechá na dne pohára