V reštike sa mi zapáčilo jedno dievča, ktoré som podľa mena našiel na FB a tam sme si písali aj píšeme už dva týždne od rána do večera. Minulý víkend nechcela ísť von lebo ma ešte dosť nepoznala ale raz bola veľmi smutná... POKRAČOVANIE V PRVOM KOMENTÁRI
a mne sa nechcela zdôveriť, tak som povedal kamošovi nech to z nej vytiahne lebo on ju pozná tak troška .... Jemu písala, že je smutná za bývalým, ktorý má 33 rokov (ona 18) a chodili spolu 6 mesiacov ale museli sa rozísť lebo sa báli to povedať jej rodičom. Po mesiaci sa stretli a ona chcela znova vzťah lebo je stále doň ho zamilovaná ale on sa asi bojí vzťahu kvôli rodičom ... Tak že sa dohodli, že budú kamaráti s výhodami. Ja neviem čo mám robiť. Mám o ňu stále bojovať cez messenger ? Aj tento víkend sa nedalo s ňou stretnúť lebo veľmi blbo chodia spoje. Často chodí von do dediny a ja sa bojím, že je s ním... Keby mam auto tak by son toto až tak neriešil a navyše jr o 10 cm odomňa vyššia
@emzaaak a povedz mi ako keď cez týždeň chodím domov o šiestej a ona býva 50 km odomňa ... A tento víkend som chcel ísť za ňou ale chodia tak blbo spoje do tej dediny, že ako by som tam prišiel tak za za polhodinu by som šiel domov .... Dve hodiny trvá len cesta tam .... A mám v pláne kúpiť si auto toto leto...
@soldier316 skus požiadať kamaráta ktorý má auto aby išiel s tebou a zaviedol by ta tam. Nechceš počkať kým sa sama popali lebo neviem teraz vidí iba toho 30 ročného. Skus sa zamyslieť aky mate medzi sebou vy dvaja vzťah a keď je to viac tak chod od toho keď je to menej tak na mu netlac.... Ako ju vnímaš ty? A ako vníma ona teba? Boji sa teba? A toho 30 ročného sa nebojí keď mu prepne?
Nikdy niekoho nepros o lásku a nenáháňaj sa za nikým. Keď chce iného, drb na to a hľadaj takú, ktorá bude chcieť teba, pre ktorú budeš prvou voľbou a nie len tou druhou mžonosťou. Máš hrdosť, máš hodnotu.
Ak býva 50km od teba tak kašli na ňu nehovoriac o tom že ak je zaľúbená do iného tak to ako keby si si pustil hru na level hard. Uvedom si že 30 ročný chlap má byt, auto, zázemie a dobrú prácu a ty jej to zatiaľ nevieš dať. Ona chce nie len toho chlapa ale aj tú istotu na ktorú si zvykla a ktorú u teba nenájde,
svet je plný krásnych žien. Najprv musíš rieš level easy a až popritom si trúfni na vyšší level a veľakrát zistíš že level easy je lepší ako hard. Keby ste spolu niečo mali tak pochopím že si zalúbený ale zaľúbiť sa do ženy ktorú nepoznáš? A býva daleko? Píš si s ňou aj naďalej, ale veľké šance tomu nedávaj a investuj svoju energiu aj inam.
@soldier316 zažil som to čo ty teraz zažíváš. To je už čo že sa báli povedať rodičom a kvôli tomu sa rozísť? Kriste pane. Kvôli rodičom nemohli mat vztah? Veď boli dospelý ľudia, nehovorím že by mali 15 rokov ale 18 a 33? Ha že kamaráti výhodami
Mne to príde cela situácia kiežby ta klamala, podvádzala síce nemusí to byt pravda, ale poviem ti aj ja niečo: zoznámil som sa s jednou babou cez internet. Rozumeli sme si všetko. Proste klapalo to medzi nami. Boli sme spolu necelé 2 týždne. Raz mi hovorí, že či mi nevadí že je neveriaca. Hovorím nie pohode. Išiel som do Ríma na týždeň na miništrantský výlet. Cely čas sme boli v kontakte. Prídem domov o pól noci, a taký blby pocit som mal, že čo to môže byt, že ozaj napicu pocit. O pól noci mi napíše že je koniec, nevydržala bezo mna, takýto vztah nechce. Nemá čas na mna, a radšej to ukončila. Veľmi ma to zabolelo. Je tomu už 5 rokov. Aj keď dala koniec skúšal som to u nej skúšal, skúšal, potom po pól roku som jej napísal. Nechcela dať ani jednu šancu. Páčilo sa jej niekto iný. Že mi nechce už ublížiť. Toto som mal prvý vztah.
Doteraz stále spomínam na tie časy čo sme boli spolu. Áno mal som veľa dievčat, ale u tejto som cítil, že ma miluje. proste ten pocit sa nedá opísať.
Toľko ti chcem povedať, že táto baba nevie čo chce. V najhoršom prípade si z teba uťahuje, robí si srandu očividne neuzavrela minulosť čo ju trápi. Ja ti len toľko môžem radiť bud opatrný. Žiadna novinka v dnešnej dobe, a tu je aj dôkaz, že očividne nevie čo chce, neni vyspelá na svoj vek. A väčšina dievčat je takých že nevedia čo chcú. A tým nehovorím to že sú všetky rovnaké len väčšina dievčat necení to, čo vie dať chalan, oni chcú ešte viac, ešte viac, alebo ešte väčší kkt a podobne. Teraz nehovorím, že sú všetky dievčatá take, len väčšina, na akých mám šťastie žiaľbohu. Keď by som s takouto písal nechám ju tak keď sama nevie čo chce
@soldier316 a ešte posledná vec, rob čo cítiš vo svojom srdci keď cítiš že je to táto prava, skúšaj to u nej, aj keď si to myslím, že to nemá cenu. Počúvaj svoje srdce. Rešpektuj jej rozhodnutia. Netlač na ňu so vzťahom. Ona potrebuje nejakú čas dokym sa rozhodne čo ozaj chce. Lebo takto to vyzerá že nevie čo chce. Druha vec je to, že ona čo cíti k tebe či vôbec niečo cíti k tebe
mne to pride ako taka blbost, co sa ti vytvorila v hlave za ucelom kupy auta. vsetky cesty vedu do rima naozaj, ver tomu, ze ked budes mat auto, ulavi sa ti a uz nebudes zufaly za nou a budes jazdit kade chces. podobne veci zaziva vela ludi v manzelstve a potom sa rozvedu a delia majetky to su zahady no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
50km 2 hodiny. kokos, ten šofer stoji pri každej vrbe?
kašli na ňu, chce skuseneho a ty budeš asi chrisov brat
kurva ten chri tu ma celu rodinu.. peter nebude jeho otec nahodou?
svet je plný krásnych žien. Najprv musíš rieš level easy a až popritom si trúfni na vyšší level a veľakrát zistíš že level easy je lepší ako hard. Keby ste spolu niečo mali tak pochopím že si zalúbený ale zaľúbiť sa do ženy ktorú nepoznáš? A býva daleko? Píš si s ňou aj naďalej, ale veľké šance tomu nedávaj a investuj svoju energiu aj inam.
@majmarad Som si tipol
Mne to príde cela situácia kiežby ta klamala, podvádzala síce nemusí to byt pravda, ale poviem ti aj ja niečo: zoznámil som sa s jednou babou cez internet. Rozumeli sme si všetko. Proste klapalo to medzi nami. Boli sme spolu necelé 2 týždne. Raz mi hovorí, že či mi nevadí že je neveriaca. Hovorím nie pohode. Išiel som do Ríma na týždeň na miništrantský výlet. Cely čas sme boli v kontakte. Prídem domov o pól noci, a taký blby pocit som mal, že čo to môže byt, že ozaj napicu pocit. O pól noci mi napíše že je koniec, nevydržala bezo mna, takýto vztah nechce. Nemá čas na mna, a radšej to ukončila. Veľmi ma to zabolelo. Je tomu už 5 rokov. Aj keď dala koniec skúšal som to u nej skúšal, skúšal, potom po pól roku som jej napísal. Nechcela dať ani jednu šancu. Páčilo sa jej niekto iný. Že mi nechce už ublížiť. Toto som mal prvý vztah.
Doteraz stále spomínam na tie časy čo sme boli spolu. Áno mal som veľa dievčat, ale u tejto som cítil, že ma miluje. proste ten pocit sa nedá opísať.
Toľko ti chcem povedať, že táto baba nevie čo chce. V najhoršom prípade si z teba uťahuje, robí si srandu očividne neuzavrela minulosť čo ju trápi. Ja ti len toľko môžem radiť bud opatrný. Žiadna novinka v dnešnej dobe, a tu je aj dôkaz, že očividne nevie čo chce, neni vyspelá na svoj vek. A väčšina dievčat je takých že nevedia čo chcú. A tým nehovorím to že sú všetky rovnaké len väčšina dievčat necení to, čo vie dať chalan, oni chcú ešte viac, ešte viac, alebo ešte väčší kkt a podobne. Teraz nehovorím, že sú všetky dievčatá take, len väčšina, na akých mám šťastie žiaľbohu. Keď by som s takouto písal nechám ju tak keď sama nevie čo chce
ak sa s ňou ani nedokážeš stretnúť, lebo k nej nevieš pricestovať, tak by som sa na to asi vykašľal, lebo to nemá moc perspektívu...
na druhej strane, ak ťa baví si s ňou písať a nemáš nič vo vyhliadke, tak prečo nie?
no určite by som sa na ňu moc neupínal, aby ťa to neblokovalo