Počúvajte dúfam že mi pomôžete .. s priatelkou čoskoro oslavujeme výročie a radi by sme išli niekam na víkend na hotel ... ale je tu jeden problém .. obaja máme 17 musíte mi nejako pomôcť ako to obísť , alebo ako to vybaviť alebo niečo . Alebo sú ho
ja by som povedal otcovi nech mi to objedna a hotovo..ale zas mozno tvoj otec ta nepodporuje v tych veciach co by si tam chcel robit ...tak potom ti neostane nic ine len rok pockat..
no to je tiež pravda mám kopu priatelov čo majú teda už 18 aj ja mám za trištvrte roka ,ale to im nevysvetlím takže niekto kto má 18 tam príde , zajedná izbu , odíde , a prídem ja s priatelkou ?
ja som sa tak tiez bala, ked som sla do budapesti a absolutne im bol jedno vek.. vypisali sme im daky formular o osobnych udajoch a tamtadadaaa, dali nam kluce od izby
i ked bola somnou kamaratka, ktora mala vtedy 20, ale nemyslim, ze na tom dako zalezalo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@etelnair , čakať nebudem
@pete84 Ale na to aby si sa s ňou vyspal nepotrebuješ hotel, ak ide len o to...
i ked bola somnou kamaratka, ktora mala vtedy 20, ale nemyslim, ze na tom dako zalezalo..