@as znamená to, že máš šťastie, že je to v karanténe, lebo je to vírus a keby tam nebol, vyžralo by ti to všetky súbory z PC... zbavíš sa toho podľa toho, aký máš antivirák...
ale vážne, tak vyzerá to na nejaký systémový súbor, takže to vyliečiť asi nepôjde, resp. po reštate compu sa to zasa objaví naspäť.
doporučujem: nanovo reinštalovať celý comp a dať tam nejaký dobrý antivirák,
alebo menej radikálne riešenie:
niekde v tom antiviráku čo máš vypnúť upozornovacie okno, takže síce tam vírus bude ale nebude ťa to otravovať upozornením. neboj trojsky kôň nie je žiadny hrozný vírus.
Toto je jeden z dôvodov, pre ktoré používam Linux Použi google, napíšeš názov súboru, a čítaš a robíš všetko podľa návodov ... ak sa ti ho nepodarí zbaviť, môžeš mi napísať, teraz ale nemám čas... Ak ale niesi pokročilý užívateľ PC a nepodarí sa ti ho nejako odstrániť, tak odporúčam skôr format C, bude to pre teba lahšie
Inac pocuvajte @iwanushqa chytila nejaky virus co na skype odolal vsetkym friends link ked si klikol ti to stiahlo subor podobnemu bitmap ale..a volalo sa to www.facebook.sk.exe..ked som to tovoril som sa cudoval ze program?(nevsimol som si priponu exe)..ale ta preco nie ked to poslala kamaratka ktorej mozem verit..hned na to trojan..vyzeralo to ze smart security odtranil..ale pre istotu som urobil scan,aj s inymi programmi...setko vyzeralo ok ale asi hodinu po tom mi vyhodilo okno...mam win 7..ze www...ze tento program potrebuje opravnenia spravcu bla bla...povrdit a toto-....takze neviem ci sa toho zbavilo ...ale ta snad nic vazne
Vyzera to na systemovy subor ktory sa po restarte znova objavy aj ked ho nod vymaze... jedine formatovat disk , reinstall windowsu alebo tak ako ti radil finrod , aj ked pochybujem ze to pomoze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
doporučujem: nanovo reinštalovať celý comp a dať tam nejaký dobrý antivirák,
alebo menej radikálne riešenie:
niekde v tom antiviráku čo máš vypnúť upozornovacie okno, takže síce tam vírus bude ale nebude ťa to otravovať upozornením. neboj trojsky kôň nie je žiadny hrozný vírus.