Prosim poradte mi co mam robit ked sme byvali v byte tak hovorili rodicia ze mi kupia psa ked sa prestahujeme do domu ale ked sme sa preatahovali tak hovorila ze by som sa o neho nevedel postarat a teraz ked vie ze sa o neho postarat viem stale dopisem
Same vyhovorky ze naco psa preco taku rasu vies kolko to stoji a take veci prosim poradte co mam robit lebo ocovy je ci budem ci nebudem mat psa jedno ale mama neprestane vymyslat
Presťahuj sa a budeš mať psov koľko chceš!
Žiadneho psa ti nedovolia, to presťahovanie bola len výhovorka, vidíš že ste sa skutočne presťahovali a nič.
a ked si chces kupit bulika lebo to je kul a mas 15 tak sa ani necudujem, ze s tym nesuhlasia no, musis toho napisat viac aby si ludia hned nedomyslali
Mne tiez zakazali psa. Potom mi ho frajo dal, dotrepala som ho domov. Prve mesiace boli, ze ten pes pojde z domu. V maji bude rok, co ho mame a rodicia ho zboznuju a bude velmi zaujimave, ked sa od nich aj so psom budem stahovat
a máš peniaze na starostlivosť oňho? lebo to nie je lacná záležitosť mať psa... možno to mame vadí, že by to musela platiť ona resp. rodičia... a možno len nechce mat do psa... tak pockaj kým sa osamostatníš a potom si psa kupiš...
@wolf0svk jeeej, my mame 2 hovawartov druhu som si fakt vyprosila ked som mala tusim 12, co sa mi teraz zda uplne ze wtf, ale sama som si ju vycvicila, vychovala, 2 roky dozadu sme mali aj steniatka
neviem kolko mas teda rokov, ale v kazdom pripade treba ratat s tym, ze bez pomoci rodicov to pravdepodobne nepojde, ci uz bude treba vozit na cvicak/k veterinarovi, platit celu starostlivost + o par rokov, ak pojdes dajme tomu studovat do ineho mesta, pes zostane zrejme rodicom, takze myslim, ze zaujem o toho psa musi byt naozaj aj z ich strany
@bamm Ty máš ale štastie :/ já mam 13 takže z domu tak skoro nevypadnem a že sa o neho postarať viem som dokázal a peniaze na neho máme lebo z chudobnej rodiny niesom ale mama stále hovorí ten pes je veľký,šak by mi zničil záhradku a take veci prosím poraď mi niečo keď sa v hovawartoch tak vyznáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Žiadneho psa ti nedovolia, to presťahovanie bola len výhovorka, vidíš že ste sa skutočne presťahovali a nič.
ale keď som si ho zohnala sama a mama prišla z práce a uvidela ho.. no už ho nemohla vyhodiť
neviem kolko mas teda rokov, ale v kazdom pripade treba ratat s tym, ze bez pomoci rodicov to pravdepodobne nepojde, ci uz bude treba vozit na cvicak/k veterinarovi, platit celu starostlivost + o par rokov, ak pojdes dajme tomu studovat do ineho mesta, pes zostane zrejme rodicom, takze myslim, ze zaujem o toho psa musi byt naozaj aj z ich strany