mam 18 a matka sa mi velmi surovo pletie do sukromia....hrabe sa mi vo veciach a dokonca aj do intimnych zalezitostí
A este aj postu mi kradne,no a proste chcem mat aj sukromie aj,ked unej byvam
Ako som jej to aj hovoril ale niak to nezabera....a priatelia viem,ze to vy neviete vyriesit,ale myslim si ze ste dobri ludia a ze mate aj dost dobre nazory a vedely by ste mi aspon poradit co robit..dakujem vam
Poznám niekoho kto je v takej istej situácií a môžem ti napísať, že to máš dosť ťažké a nevyrieši sa to žiadnym rozhovorom. Ak sa nemáš kde odsťahovať tak si normálne zaplať nejakú schránku a daj si tam väčšinu súkromných vecí. Alebo si to daj k nejakému kamarátovi. Pošta ti môže chodiť na pobox. Zamknúť ťa doma nemôžu no ak bývaš pod maminou strechou tak musíš dodržiavať mamine pravidlá...Tak to je.
moja mama ma mala v 18 nástich, bol som neplánovaný a nehoda nestihla dospieť a stala sa z nej žena ktorej všetko vadí a na väčšinu vecí o ktoré by sa mala starať kašle, ale jedna vlastnosť ktorú má je veľmi nepríjemná a to je to čo si napísal ... stará sa úplne do všetkého a lezie mi aj tam kam nemá ... ja už len čakám na vhodnú príležitosť vypadnúť odtialto, pretože neverím že sa v tomto niekedy zmení ... a dosť to vadí aj mne ... to je asi aj moja rada
@maestra neviem s určitosťou no minimálne je to zásah do základných ľudských práv a porušenie ústavy SR. Čiže trestné to určite bude a to zvlášť keď už má viac ako 18 rokov.
ja by som chcela mať svokru, ako je moja mamča!
tá sa do ničoho nepletie.
sa snaží poradiť, pomôcť jak len vie, ale rešpektuje súkromie iného a rozhodnutia, ktoré si vyberie.
ako, u nás to nebolo až tak vážne, ale mama zvykla byť iniciatívna a furt upratovala aj moje veci... pokojne povedať, nech mi do toho nelezie samozrejme nemalo žiadny účinok... tak som ju pár krát zhúkala... a to zabralo tak na 99%...
@patrik1985 bud rad ze sa mama stara, to znamena ze jej na tebe zalezi ... ziadna mama nechce svojmu decku zle ... a celkovo sa mi paci, jak sa ludia veku 18 (+/-) snazia tvarit nezavislo atd, no pride 1. vaznejsi problem a uz si nevedia bez mamy/otca poradit ...
@patrik1985 pravdepodobne aj ked jej to povies tak si urobi po svojom ... ...kedze mas 18 odstahovanie asi nieje az taka realna moznost ...tak jedine co ti mozem poradit je zamykat si izbu schovavat si dokladne veci ktore by si nechcel aby nasla, zaheslovat PC ...a do mobilu si stiahni tu aplikaciu co tam musis prejst tymi bodkami podla toho ako si to nastavis a az potom ta to pusti do telefonu ...tu postu si skus dat posielat kamosovi na jeho adresu
...alebo skus radu @39
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Porozmýšľaj prečo to robí ak na nič neprídeš tak sa jej na to opýtaj.
Mama (správny troll): "A Ty máš čo skrývať :-S?"
tá sa do ničoho nepletie.
sa snaží poradiť, pomôcť jak len vie, ale rešpektuje súkromie iného a rozhodnutia, ktoré si vyberie.
@mcvpn dooooooobre viem
a @kalbun aha @8 si ty
...alebo skus radu @39