ja prave idem na strednu a bude ma ucit hlavny predet jeden ucitel,ktoreho poznam od malicka lenze nie velmi iba niekedy ....on mal vtedy ked som mala asi 6 rokov 17 rokov...a vtedy myslim ze som mu tykala..ja mu tykam doteraz no casto sa s nim nestretabv
Ja by som mu vykal aby si ostatný nemysleli ked budeš mať dobré známky že máš protekciu... Podla mna ti bude aj lepšie ked mu budeš vykať lebo to je taký blbý pocit ked tykáš učitelov.
Vykat. Aj mna ucila moja kamaratka na strednej. ked nebola v skole tak som jej tykal a ked sme boli v skole tak zasa vykal. Nie je problem. Ono niektori su hlupy a hned ako mu zacnes tykat a budes mat dobre znamky tak kazdy si hned pomysli, ze ste dobry kamarati a preto mas dobre znamky a tak dalej. ja by som radsej vykal, vsak je to tvoj buduci profesor.
Ked mu tykas tak mu tyka aj nadalej. Ked si si nie ista tak ked ho stretnes spytaj sa ale myslim, ze ti povie to iste a to ze mu kludne tykaj. Ked si tykam tak si tykam smiley:.
Tak presne, na hodinách mu vykaj. Bude to lepšie pre teba aj pre neho. Lebo inak by to mohlo prekážať niektorým tvojim spolužiakom a zbytočne by ťa ohovárali, že máš u neho a možno aj na škole protekciu a tak.
treba zachovať "etický kódex", teda profesorovi na strenej škole musíš vykať vždy, keď je na blízku nejaký iný študent. U nás na škole však boli takí divní profáci, že nedokázali pochopiť, ako si dovoľujem niektorému z ich kolegov tykať. Veď oni (profesori) sú akási vyššia trieda. Preto ti odporúčam v škole mu vykať a ak sa stretnete mimo školy, pokojne mu tykaj.
Pri nejakej tej "mimoškolskej príležitosti" by bolo tiež dobré vysvetliť mu, prečo mu raz vykáš a raz tykáš
urcite vykaj,hoci sa poznate,je autorita a tu treba uznavat. Nemozes si dovoli t vyucujucemu tykat. V sukromi ano,ale pred spoluziakmi radsej nie. Udrzuj si formalny odstup.
urcite mu mas vykat.......ak by ti povedal ze mu mas tykat........netykala by som mu...ostatny by na teba pozerali ako na cudo a hej keby si mala dobre znamky vsetci by hovorili ze mas protekciu, spravaj sa k nemu tak ako k ostatnym ucitelom....sak ho az tak dobre nepoznas tak to neries a ber ho normal ako kazdeho ineho......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ucitelom sa vyka, ale ked ti povie ze mu mas tykat, tykaj mu...
ale je pravda,ze spoluziaci by to nemuseli brat zrovna dobre...
a tiez som mala spoluziacku na zakladke,a mame na hodinach vykala...
teda,neviem si to ani predstavit,ale bolo to tak...
treba zachovať "etický kódex", teda profesorovi na strenej škole musíš vykať vždy, keď je na blízku nejaký iný študent. U nás na škole však boli takí divní profáci, že nedokázali pochopiť, ako si dovoľujem niektorému z ich kolegov tykať. Veď oni (profesori) sú akási vyššia trieda. Preto ti odporúčam v škole mu vykať a ak sa stretnete mimo školy, pokojne mu tykaj.
Pri nejakej tej "mimoškolskej príležitosti" by bolo tiež dobré vysvetliť mu, prečo mu raz vykáš a raz tykáš
Mna tiez ucila biologiu znama, co sme si mimo skoly tykali, no v skole som jej vykala, je to slusnost si myslim.
ale na tvojom miesto by som tomu znamemu vykala