Ahojte, píšem o radu, pretože v rovnaký deň mi vychadzaju dve prijmačky na rozdielnych školách. A neviem prečo sa mám rozhodnúť či ten management na UK alebo to medzinar.podnikanie na EUBE. Čo sa viac oplatí študovať podľa Vás?
Mne sa na EU BA páčilo, že pozývali aj hostí zo zahraničia a bolo zaujímavé ich počúvať (napr. na predmete, čo som mala z medzinárodných vzťahov). A na UK zas tie veci tak lepšie vysvetlili a dávali mi zmysel, u mňa by asi vyhral Manažment z týchto dvoch.
@Nikkaaa tak matika stale robi problemy ale myslim si, ze ked chces vsetko sa da ako fak myslim ze ked si zato sadnes a budes riesit uz len daco vypocitas a popripade ti niekto pomoze.. A perspektivu po skole niekde vidis? Ci uz pracujes niekde teraz?
@hviezdica mozes robit kde len chces ked si sikovna,
dell, johnsons controls, ibm nvm vsetky korporacie, ja robim od prvaku ked popri nasej skole nerobis aj popri tak nič moc lebo casu je dost
@Nikkaaa no tak to ma byt! . Tak si to aj ja predstavujem ze popri skole hned aj mas prax, a preto aj taka skola nie je z natazsich a da sa stihat popri nej vselico
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mame lepsie platy po skole !!! (urcite hej
ked chces Acka musis sa ucit
ked chces prejst nemusis sa ucit skoro vobec
ale ja uz koncim uz trochu sprisneli co som pocula
matematika, statistika,e konomia
mna matika bavila tak ja som to vnimala ako lahke skusky neviem ako si na tom ty
dell, johnsons controls, ibm nvm vsetky korporacie, ja robim od prvaku ked popri nasej skole nerobis aj popri tak nič moc lebo casu je dost