Spolužiačku prijali na manažment podniku aj na bankovníctvo EUBA, ale nevie si vybrať, na ktoré z nich nastúpiť. Aké sú vaše skúsenosti, názory, postrehy...? Čo by ste jej odporučili?
euba? auc... nemam rad tu skolu a kazdy kto na nej bol, bol "nadseny" ale mala by sa rozhidnut ona nie? Ved to su dva rozdielne odbory tak by mala vediet co ju asi bude bavit viac... (inak zas sa robiehaju fora o tom poradte mi co si mam obliect, co sa mam najest, kam mam ist studovat... to som fakt jediny co sa o tom rozhoduje podla seba???)
JA som na FPM a som spokojny, kedze 2. stupen otvorili novy odbor: international management ktory je cely v anglictine, taktiez nie je problem sa dostan u nas na rok do zahranicia, kedze je vela moznosti a ludia to skoro vobec nevyuzivaju. Ja sa chystam 4. rocnik bud niekam na sever alebo do Slovinska do Mariboru. Neviem ako je to s tymto na FBI.
Avra: UK manazment je fraska, mam odtial kopu kamaratov a ti o ekonomii nemaju ani tucha...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale je to čisto z osobného hľadiska, to prvé by ma nebavilo absolútne...
Avra: UK manazment je fraska, mam odtial kopu kamaratov a ti o ekonomii nemaju ani tucha...
ale však oni raz budu lutovat,že ma tam neprijali
Je bankovníctvo náročné? Aké tam máte predmety?