Ahojte.
Ktorý z týchto odborov sa vám zdá byť najlepší z hľadiska uplatnenia/náročnosti/úspešnosti prijatia? Je matika na manažmente veľmi ťažká alebo sa to dá zvládnuť celkom fajn? Aaaa..posledná otázka zvládla by som prijímačky aj napriek tomu, že
Matematika na manažmente je nič oproti matike na nejakom MATFYZe, manažmen prejdeš. Žurnalistika je fajn ale v praktickom živote nepotrebuješ túto školu študovať na to aby si pracovala ako žurnalistka. No a právo? Je veľa absolventov ale ak chceš prácu nájdeš ale je tam istá dávka aj vhodnosti poznať niekoho kto ti trochu pomôže, no aj bez toho to ide ale oveľa ťažšie. Ja by som sa skôr zamyslel nad tým prečo máš vo výbere tak rôzne odbory, veď čo chceš robiť? Tak podľa toho sa rozhodni a potom sprav kalkuláciu .
@dumbledore ... nie sú to až tak rôzne odbory...maturovať by som chcela z dejepisu a náuky...z toho vychádza právo a žurnalistika (obe by ma bavili)...manažment je troška od nich, ale tiež by ma bavil...čo viem na 100% je, že chcem pracovať s ľuďmi, ale bio ma nebaví, tzn. celá medina padá...a tieto 3 možnosti sa mi zdali najrozumnejšie @miraculeux kde nájdem tie brožúrky?
+ organizovala som mestský ples pre študentov, kde bolo cca.170 ľudí...to bol moment, kedy som si uvedomila, že by som mala rozmýšľať nad manažmentom..dovtedy som mala jasno
niekde na ich stránke sa to bude dať kúpiť ,a tuším to je aj niekde v pdf, ja neviem, neučila som sa z toho, lebo to bolo fakt jednoduché.
Aj na FM UK je brožúra, ale tá je trošku...väčšia a obšírnejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@miraculeux kde nájdem tie brožúrky?
Aj na FM UK je brožúra, ale tá je trošku...väčšia a obšírnejšia