Podľa mňa je to geniálne dielo...a vo filme sa mi páčilo, že bol natočený presne podľa knihy. Aspoň repliky, ktoré sa mi vryli do pamäti (a tých bolo neúrekom).
A teraz čítam pseudopokračovanie...no neviem, nejak ma neočarilo. Dokonca celkom nudí. Možno je to tým, že som sa do dona Vita zaľúbila a teraz mi ten mladý príliš nesedí
neverila som ze taku hrubu knihu dokazem precitat v normalnom casovom useku ak to neni harry potter... ale tuto som brala zo sebou uplne vsade.. som nemohla prestat citat.. uzasna knizka..
jedna z prvých "riadnych" kníh, ktoré som prečítala.. vtedy som bola dosť maniak na čokoľvek, čo sa týkalo mafie (pozostatky zo závislačenia z rovnomennej hry , takže som to dosť prežívala.. kvalitka proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak to ti radim este precitat knihu...100x lepsia nez film..ale vsak tak to vacsinou byva ze knihy su lepsie nez filmy podla nich natocene
vsetky knihy od puza? alebo myslis teraz tie pokracovania..lebo tie podla mna uz neboli nejake uzasne
áj biľíííííív in amééérika
A teraz čítam pseudopokračovanie...no neviem, nejak ma neočarilo. Dokonca celkom nudí. Možno je to tým, že som sa do dona Vita zaľúbila a teraz mi ten mladý príliš nesedí
hlavne ten koniec...
ku*evsky krasne