Teda, mam na mysli: je z toho dobré uplatnenie v praxi? Čítala som si Informačné listy predmetov na FF UK, a dosť ma to zaujalo, len mám obavy, pretože tam prijímajú len 25 ľudí. Som maturantka na gymnáziu, vždy som bola vyznamenaná, nemám problémy so zná
Taká pikoška, neviem, či si sa o tom už niekde dočítala - na prijímačkách máš kreatívnu úlohu, niečo ako, že ti dajú pár slov a máš zostaviť slogan, ktorý ich bude obsahovať alebo niečo podobné.
@myshenka Určite to minimálne skús, je to super škola! Ak si z gymnázia, máš viacmenej prehľad vo všetkom, čiže nič by ti nemalo robiť nejaké veľké problémy, čo sa týka všeobecného testu. Potom je otázne ako ti pôjdu talentovky
@anzu No...presne tak. Osem slov, väčšinou odveci /ja som mala napr. že rampa a urob z toho reklamný inzerát (predstav si to ako niečo čo počuješ v rádiu)...
@kajaa Hnusný predmet...Každého baví niečo iné. Podľa mňa je to oveľa zaujímavejšie a logickejšie ako ktorýkoľvek z predmetov, čo som mala na strednej. Kopu vecí sa učiť nemusíš, lebo ich poznáš zo života, a len ti to stačí uplatniť...
Myslím si že je to fajn voľba pokiaľ ťa to zaujíma, ak cítiš že na to máš hlavu tak určite do toho choď.. Ja som sa tiež takto rozhodol a neľutujem na UK je však hrozne malá šanca sa dostať, skús aj TT
Ďakujem vám za odpovede O tých talentovkách som čítala, myslím si, že kreativita týmto smerom mi celkom aj ide, teda snáď Aj som si prezerala ukážkový test..
@demoniqangel vobec si ma nepochopila. aj tym prispevkom predtym som myslela to, že ked je z gymnazia, tak NEVIE O COM JE MARKETING, a možno ten predmet NEBUDE MAT RADA...
@demoniqangel ja som napr. šla študovať ekonomiu, a kebyže som si dala prihlašku len na TUKE na EKF kde su prijimačky Mat-anj, tak ani by som nevedela, čo je ekonomia a ani by som nemala šajn, či ma to bude vôbec baviť... Našťastie som si davala aj prihlasku na EUBA kde sa robia prijimacky z ekonomiky a ekonomie a pri uceni na prijimacky som sa prvykrat s tym stretla, co to vobec je ta ekonomia a ci ma to vobec bude bavit... o tom hovorim cely CAS...
@kajaa Tak pokiaľ chce študovať marketing, predpokladám, že si o ňom niečo zistila. Ani ja by som si nedala prihlášku na VŠ bez toho aby som vedela o čo tam cca ide. Na to sú napr. dni otvorených dverí. kde sa ti snažia načrtnúť, aby si sa mohla rozhodnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Taká pikoška, neviem, či si sa o tom už niekde dočítala - na prijímačkách máš kreatívnu úlohu, niečo ako, že ti dajú pár slov a máš zostaviť slogan, ktorý ich bude obsahovať alebo niečo podobné.
@anzu No...presne tak. Osem slov, väčšinou odveci /ja som mala napr. že rampa a urob z toho reklamný inzerát (predstav si to ako niečo čo počuješ v rádiu)...
@kajaa Hnusný predmet...Každého baví niečo iné. Podľa mňa je to oveľa zaujímavejšie a logickejšie ako ktorýkoľvek z predmetov, čo som mala na strednej. Kopu vecí sa učiť nemusíš, lebo ich poznáš zo života, a len ti to stačí uplatniť...