@deadlyliving ale tak pravdu mas aj s tymi slimkami alebo rozne lightky sa este horsie fajcia sa idem zadusit z toho ze to nejde tahat ked si obcas taku dam lebo mama to fajci vseliake tieto kktiny
@deadlyliving dobre som rád, že niekto poradí Marlboro červené? koľko stoja? inak tieto čo mám teraz ... chutia fakt o hovne ... aj sa zle ku koncu ťahajú ... proste ku koncu chutia strašne zle
@padre557 hmm marlboro stoja okolo 3,50 alebo 3,60? to neviem presne, lebo ja som fajčieval väčšinou len L&M a davidoff asi 3,70...no je drahý luxus, ale za to sa to fajčí ako keby si mal nebíčko v papulke tie v bledom obale sú ľahké a v tom bordovom či aká to je farba, sú ťažké...no za kvalitu sa platí, keby som bol milionár, tak fajčím len tie a občasný fajčiar som znamená? lebo keĎ si dáš jednu cigaretu po dlhom čase, budeš mať pocit točenia hlavy pri každej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a toci sa ti hlava z nikotinu celkovo, ak si decko co prave zacina fajcit tak sa na to rychlo vyser