vedeli by ste mi prosím odporučiť nejaký dobrý film, ktorý sa aspoň sčasti odohráva vo vesmíre? ideálne taký novší s nejakými zaujímavými efektmi, niečo ako Gravity alebo Interstellar?
@candy36 tak zhodis interstellar a vzapati odporucis jupiter na vzostupe, co je asi najprimitivnejsi najviac onicom film ako som za posledne roky videla ?
@kittyboo veď hovorím že je to hovadina
ale chcela dobré efekty, a nech je dej akokoľvek debilný, efekty sú tam fakt super. na interstellar ma nezaujali ani tie efekty.
Gravity a Interstellar patria medzi najlepšie filmy momentálne čo sa týka vesmírneho prostredia ... odporúčam preto (veľmi dobrý Moon 2009) a aj Sunshine je dobrý ... ale Solaris naozaj nepozeraj ak nemáš chuť iba na psychologický vnútro-vesmírno-loďový-pokec ...
a potom 2001: space odyssey...ten film je mega starý, na tú dobu s neuveriteľnými efektami, ale je dosť možné že to ani nezvládneš dopozerať...je to dosť náročný film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
» www.csfd.cz/film/275420-gra...
Sunshine: » www.csfd.cz/film/222329-sun... (Perfektná hudba)
S dobrou hudbou, slabšími efektami, perfektnými príbehom Iterstellar: » www.csfd.cz/film/227786-int...
skús Jupiter Ascending, je to hovadina ale efekty sú super
ale chcela dobré efekty, a nech je dej akokoľvek debilný, efekty sú tam fakt super. na interstellar ma nezaujali ani tie efekty.
a potom 2001: space odyssey...ten film je mega starý, na tú dobu s neuveriteľnými efektami, ale je dosť možné že to ani nezvládneš dopozerať...je to dosť náročný film
tiež aj Babylon5 - už 6 widescreen, celovečerních filmov, aj seriál
a Votrelci (4 filmy + prequel Prometheus)
real.doku-drámy :
(Apollo 11
Apollo 13, A.17,
Gagarin
+ najma si hned zožen a kukni 2 marsovské, obe z r.2000 :
Red Planet
» www.csfd.cz/film/13963-ruda...
Missia on Mars
» www.csfd.cz/film/2328-mise-...
Ešte jeden čo som videl dávnejšie: » www.csfd.cz/film/149-horizo...