Že raz budem zarábať ťažké prachy a výjdem z tejto stoky
Že raz budú druhý nasledovať moje kroky
Že raz vstanem a vyhrabem sa z tejto diery
Že dokážem žiť aj mimo tejto karantény ...
Ja by som chcela vydať vlastnu básničku zbierku a chcela by som aby aspoň jedna báseň odo mňa bola v Citanke a aby sa o mne deti učili a čítali tu báseň a aby som bola taka dobra ako Janko Kráľ.. Keďze je to môj veľký vzor
ťažko povedať....
ľudia na všetko idú rýchlo, všetko chcú mať hneď, ale musia sa naučiť, že na dobré veci sa čaká, alebo chce to čas a trpezlivosť, ale zlé často prídu rýchlo hlavne na šialené a nereálne veci
...a vlastne to nie je odpoveď na otazku, takže, práca je také klišé to má veľa ludí aj prácu čo ich baví najviac na svete, takže možno také nereálne v tejto rýchlej dobe:
* nájsť si partnerku, ktorá nebude nič predstierať zatajovať, schovávať a bude vždy úprimná voči mne a podobne...(samé o sebe asi šialené ale ) aby to viac vystihovalo niečo šialené/nereálne, tak precestovať celý svet na krídlách, ktoré nám nárastu a staneme sa prví ľudia s krídlami
Chcela by som mat raz vlastnu malu polikliniku s ambulanciami niekolkych lekarskych odbornosti a lekarnou. Este pred par rokmi realne, dnes v dobe zralokov na tychto trhoch (siete lekarni a sukromnych klinik) sa obavam...
Mam sen preraziť na YouTube na ktorom už pol roka pracujem Z počiatku mi každý hovoril že v dnešnej dobe je to už viac menej nereálne no pomaličky ako sa mi to rozbieha tak ľudia v mojom okolí menia názor. Ak sa niekto chce pozrieť čo robím tak si ma nájdite na YT pod menom Tomáš360
Zit aspon nejaky cas ako digitalny nomad , mat dodavku a v nej prezit nejaky cas a precestovat kus sveta, vydriapat sa na par kopcov (mozno 7 summits??, ale mam aj ine kopce v plane), skusit chvilu zit v krajinach/oblastiach ako Kanada, Aliaska, Nepal,... , dat este zopar tazsich trekov,..... no a este by ma urcite nieco napadlo. Aj ked niektore mi zas tak blaznive nepridu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Že raz budú druhý nasledovať moje kroky
Že raz vstanem a vyhrabem sa z tejto diery
Že dokážem žiť aj mimo tejto karantény ...
Jou, jou, yeah...
ľudia na všetko idú rýchlo, všetko chcú mať hneď, ale musia sa naučiť, že na dobré veci sa čaká, alebo chce to čas a trpezlivosť, ale zlé často prídu rýchlo hlavne na šialené a nereálne veci
...a vlastne to nie je odpoveď na otazku, takže, práca je také klišé to má veľa ludí aj prácu čo ich baví najviac na svete, takže možno také nereálne v tejto rýchlej dobe:
* nájsť si partnerku, ktorá nebude nič predstierať zatajovať, schovávať a bude vždy úprimná voči mne a podobne...(samé o sebe asi šialené ale ) aby to viac vystihovalo niečo šialené/nereálne, tak precestovať celý svet na krídlách, ktoré nám nárastu a staneme sa prví ľudia s krídlami