mam pocit ze jedine co mi kazi naladu je len to neovplyvnitelne co sa zmeni az vekom, cize na moj vek si ho podla mna uzivam naplno a som najviac spokojna ako mozem byt
som spokojna celkom, ale vzdy sa najdu zlepsovaky ... chcela by som spoznat ludi ktori su viac zabavnejsi, mat rodicov ktori by mi viac dovolili a viac penazi na adrenalinove zazitky
Ako vyrastáme tak sa dozvedáme, že aj jeden človek ktorý nás nikdy nemal skamať, nás sklame. Budeš mať zlomené srdce a zlomíš aj srdcia druhých. Budeš bojovať zo svojím najlepším kamarátom alebo sa dokonca zamilujete, a budeš plakať pretože čas uletel preč. Tak uchovaj čo najviac spomienok, usmievaj sa, slobodne odpúšťaj a miluj ako keby si nikdy nebol ranený. Život je bez záruky, bez oddychových časov, žiadna druhá šanca. Stačí len žiť život naplno. Nebojte sa chopiť šance alebo alebo zamilovať sa a zo všetkého najviac, žite v momente pretože každá sekunda ktorú strávite nahnevaný alebo rozrušený je sekunda štastia ktorú už nikdy nevrátite späť.. A radujte sa z maličkostíí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale inak som skromna
nemala som mať dieťa taká mladá
2. prihlásiť sa do asi troch krúžkov
tohle by som bola fakt rada, keby sa mi podarilo. Hlavne to prvé!!
Ale inak fajn, nesťažujem sa