Ako sa to vezme, volakedy som mala problem sa obmedzovat v jedeni a proste daco so sebou robit, ale doslo mi, ze to preto lebo som to naozaj nechcela, resp bolo mi to jedno ked si sama so sebou ujasnim ze toto naozaj chcem, tak to vacsinou aj dodrziavam
Podla toho v akych situaciach..lebo s nejakymi mam fakt problem.. napr..ked sa zacnem prejedat tak neprestanem kym na mna nekricia ze mi uz poriadne narastol zadok
Myslím, že vôbec.. Stane sa, že sa prekonám občas, ale dlho mi nič nevydrží... Presne túto vlastnosť na sebe nemám rada.. Nadchnem sa pre niečo, ale neviem vydržať, nemám takú pevnú voľu...
milujem otázky, nad ktorými sa musím extrémne zamýšľať. pevná vôľa sa neurčuje okamžite alebo zo dňa na deň. Tú si treba vypestovať na základe seba premáhania sa a seba odriekavania sa. Niekomu pomáha pri tom viera v Boha, niekomu pomôže viera v niečo, čo si ctí a váži, a dáva to takto na piedestál svojho rebríčka hodnôt, ktoré si v živote pravdaže snaží všemožne chrániť, podporovať, zveľadovať, aby sa proste dostal na nejakú úroveň, vďaka ktorej bude vedieť aj pravda prakticky aplikovať svoje stanovené body, presadzovať tie myšlienky, ktoré si vytýčil už na samotnom začiatku. samozrejme donekonečna to nejde. ale pevná vôľa ešte neznamená, že za každú cenu idem čosi dosiahnuť a sa chcem prekonávať, že v mojom predsavzatí chcem vytrvať. nie vždy to predsavzatie je správne a zdravé, a niekedy sa môžeme dostať do nejakého kritického momentu, kedy to stráca logický význam a racionálny charakter. takže asi tak. Ale téma je mimoriadne kvalitná a chválim autora.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov