Ak máte, tam by ma zaujímalo, že kedy ste si ju zaistili/vybavili? A aj tí, čo si nič nenašli môžu napísať odkedy si ju hľadali.A ak chcete, tak napíšte aj čo robíte.
Zaujíma ma to preto, lebo tento rok je problém niečo si najísť, väčšina firiem neberie.
@radulik7 Dobrá otázka, tiež ma napadlo, že takú možnosť som nedala, ale skôr ma zaujímajú letné brigády, nie také, čo sa robia celý rok za menšiu sumu mesačne ako napríklad roznos letákov
@5 Od veľa ľudí som počula, že je problém najísť si brigádu cez leto, aj ked si ju hladali napríklad od mája, takže preto som založila fórum, ako ste na tom ostatní, možno ako je to aj v iných mestách
Pýtam sa teda skôr na letné brigády v čase krízy, teda nie také, čo už robíte dlhú dobu,celý rok. Ak tu ešte niekto bude, čo má celoročnú brigádu, nech to napíše do diskusie
nemenovany uzivatel birdzu mi ju ponukol tak som prijal ale inak ja mam brigadu vacsinou dohodnutu rok dopredu kedze uz kazde prazdniny ci dlhe ci kratke robim to iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Zaujíma ma to preto, lebo tento rok je problém niečo si najísť, väčšina firiem neberie.
som asi ešte decko :/
Takže skôr nie...
Pýtam sa teda skôr na letné brigády v čase krízy, teda nie také, čo už robíte dlhú dobu,celý rok. Ak tu ešte niekto bude, čo má celoročnú brigádu, nech to napíše do diskusie
sprevadzam na hrade