mam .. pred rokom som si kupila PC, teraz som si kupila druhy book, na ktorom som ale castejsie. Ja zas skor pustim rodinu na pocitac, ale na notas si zvykli ani nesiahnut. Kedze ho pouzivam na pracu , tak to respektuju. Pocitac skor na "volno" , ale teraz ozaj necham rodicov, nech si "surfuju" pripadne ocina , nech si hra hry, mna to netrapi A starsi notas si nechavam v skole
ako sa to vezme, je moj, vacsinu jeho ceny som si platil sa, ked bol novy, len nasi mi nieco, co mi chybalo, dolozili, odvtedy si kazdy jeho upgrade cvakam ja, no vkuse mi sem niekto lozi, furt tu niekto nieco kuka...
mam ale to sa uz ani neda povazovat za pocitac , to je proste vysavac , traktor atď. najradsej by som ho rozje*al sekerou , a potom aj notbuk ktory som bez rozmyslania kupil za 470 € minuly rok !!! s tym by som najradsej prasil koberce !!! co ti povim hroza !!!
a na ten nobuk obcas ide mama , aj ked sa v tom moc nevyzna ,, sme proste staromodna rodina uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Za pc sa tentokrát považuje aj notebook )
ostatný majú nervy na ten môj
a na ten nobuk obcas ide mama , aj ked sa v tom moc nevyzna ,, sme proste staromodna rodina uz