Ahojte, neviem sa rozhodnúť, kam ísť na masmediálnu komunikáciu či do BA, do NR, do Trnavy?Chystáte sa niekto na masmediálnu tento rok?Alebo tam chodí niekto?Ktorá škola je najlepšia?A z čoho všetkého sa robia prímačky?Všeobecný prehľad a cudzí jazyk?Prím
kamos chodi do trnavy a hovori ze lepsie si ani vybrat nemohol ..prijimacky boli vraj len vseobecny prehlad a clovek ktory sa zaujima o hudbu,film etc by ich mal v pohode spravit ..pamatam si ze jedna z otazok bola taka, ze kto je na obrazku, bol tam jakubisko a ostatne moznosti uplne odveci..cize kto ma prehlad mal by prejst
@00tinusa001 no ja idem na žurnalistiku do Ruzomberka neni su az tak tazke prijimacky a zda s ami to v celku v pohode aj ked vsetci hovoria ze Ruzomberok najhorsia skola na Slovensku ale ja nemam taky pocit tak mozno tam by si mohla ist mozno budeme spoluziacky
to ti neviem povedať, ja nepoznám nikoho, kto tento odbor študuje v BA, ale vyskúšaj si o tých školách prečítať na nete, odporúčania, názory študentov, alebo hodnotenia ARRA či ako sa t o volá, to každý rok zostavujú zoznam škôl.
ak sa chces tym aj zivit a zaposobit na zamestnavatela, tak urcite nejaku bratislavsku skolu, to priam brni v usiach a vraj je UK aj prisnejsia ak ti ide len o titul, tak je to jedno, podla mna aj tak vsetky skoly filozofickeho typu su lahke a zvladne ich kazdy, ak sa mu chce ucit, mozno preto sa chystam na nejaku podobnu skolu
@luc.ka preto tam pojdem ak nevyjde Brnčo.. kvoli titulu a aby som do roboty nemusel..a mozno to vyuzijem..a v buducnosti budes pozerat na moje sportove noviny =P
Akurát rozmýšľam , na ktoré školy si dať prihlášku, tak zrejme to bude ten Ružomberok, lebo je najbližšie a potom BA, TT a NR Potešili ste ma, že na prijmačky stačí vedieť, ktorá ruka je pravá , v tom zatiaľ nemám pochybnosti .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja by som si vybrala BA na tvojom mieste....