Bola som 3-4 mesiace ale začala som vyzerať hrozne, bolo mi zle...asi to nie je také jednoduché byť vegetariánom, asi som nemala dobre premyslený jedálníček a bolo vidno že mi niečo chýba....tak som to radšej vzdala. A chcela som byť vegetariánka len kvôli zvieratám,lebo som videla ako zle sa s nimi zaobchádza... ináč si nemyslím že by mäso škodilo zdraviu takže to nebol dôvod mojej snahy o vegetariánstvo. Ale určite to ešte skúsim, len si to treba viac preštudovať že čo jesť aby to človek zvládol lebo však to mäso je pre človeka dôležité.
Mohli by už vymyslieť nejaké mäso zo skúmaviek aby sa nemuselo zabíjať aby som nemusela mať výčitky svedomia vždy keď ho jem
ja kebyze mam fakt jest len to co porebujem tak by som maso jedol mozno raz za tyzden a urcite by som vydrzal ale proste by nemohol byt pristup k salame k parkom k pasteke atď. a nemohlo by sa robit kura u nas a ine maso ani moc nejem
keď som raz skúšala dobrovoľne nejesť mäso, tak som v pohode vydržala aj dlhšie ako mesiac..... no ale keď sa mi raz stala istá vec (keď som už mäso jedla), že som ho asi týždeň nemohla jesť, tak som preto strašne trpela
určite áno, mäso jem málokedy. nemám čas na prípravu, takže väčšinou žeriem zeleninu a okrem toho bývam s vegetariánkou a varíme a pečieme spolu, ta nebudem do bytu nakupovať bôčiky.
a šunky a salámy a podobne fakt nemám rada (museli by byť kvalitné a na tie nemám), takže mäso jem v podstate fakt málokedy.
asi by som to zvládla len by som bola nepríjemná na svoje okolie a bola by som ešte slabšia ako momentálne som a pravdepodobne by mi veľmi chýbalo keďže mi chýba už po týždni....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mohli by už vymyslieť nejaké mäso zo skúmaviek aby sa nemuselo zabíjať aby som nemusela mať výčitky svedomia vždy keď ho jem
a šunky a salámy a podobne fakt nemám rada (museli by byť kvalitné a na tie nemám), takže mäso jem v podstate fakt málokedy.