Dostala som na narodky a potrebujem inšpiráciu.
Mám dobrý pc aj mobil, a prakticky aj foťák aj ked ho velmi nevyužívam. Chcela by som tie peniaze nejako využiť a nie len tak premárniť na jedlo alebo iné blbosti. Chcela by som niečo také, čo by som viac vy
no ja by som si kupila foťak. na ten ktorý chcem by to akurat vyšlo ale kedže ty foťak už maš tak nič proste si špor, nemusiš to hned minuť jak malé deti že ich svrbia vo vačku aj 4 centy a musia ich minuť aspon na platok žuvačky proste si ich odlož a ked sa ti niečo zapači čo budeš chcieť tak aspon na to budeš mať peniaze
tiež by som si ich odložila, ak nič nepotrebuješ a ani nechceš tak zbytočne budeš len tak míňať kade tade
možno ťa medzitým niečo napadne tak si to potom kúpiš, veci majú dobrú vlastnosť, že oni počkajú, a často aj budú lepšie ^^
teda, to by som uz znova nespravil no, ale ak by som ti mal poradit, tak si tie peniaze odloz .. lebo teraz ich rozflakas a o xy mesiacov budes chciet nieco a uz na to nebudes mat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
možno ťa medzitým niečo napadne tak si to potom kúpiš, veci majú dobrú vlastnosť, že oni počkajú, a často aj budú lepšie ^^
teda, to by som uz znova nespravil no, ale ak by som ti mal poradit, tak si tie peniaze odloz .. lebo teraz ich rozflakas a o xy mesiacov budes chciet nieco a uz na to nebudes mat
a evenstar pre aprilku ofc
Alebo super oblečenie.
Alebo si odlož na leto na nejaké super festivaly.
Alebo nejaký fajnový wellness víkend
ostatné do šporiteľničky