Na surfovanie po internete je to tisíckrát lepšie ako štvorkilové hovado ktorému baterka vydrží maximálne 2 hodiny. Váži to niečo cez kilo, je to malé a prenosné, baterka tomu vydrží cez 6 hodín, spustí to aj staršie hry. Nevidím na netbooku žiadnu nevýhodu, teda ak fakt nepotrebuješ super výkon a obrovský displej...
ja mám hp mini 5103 tvrdé spracovanie plastov baterky 8hodín , ochrana pred pádom ,HDD 250 ,mám verziu bez ofiku winu ale dvojadro procak (intel atom) za 300euri Ram je 2giga DDR3
ja mám acer aspire one netbook používam ho stále, na klávesnicu si zvykneš, nemám problém keď náhle idem písať na velkú klávesnicu, je to proste vec zvyku.. u mna je to výhoda že sa stále presúvam, hodím ho do kabelky a hocikedy môžem ísť na net či si pozrieť film a ani sieť nepotrebujem lebo mi vydrží baterka minimáln 4 hodiny.. určite lepšie ako mať velkú kravu... mne úplne postačuje, jedine čo mi je na tom blbé že to má malú pamäť, ale to som vyriešila externým diskom...a mechanika dvd mi vôbec nechýba, keď už niečo potrebujem hodín do pc alebo normálneho netobooku a súbor hodím na us kľúč proste ak nie si náročná, potebuješ to na bežné používanie určite je super
mám firemný asus eee, má aj napísané, že má ergonomickú klávesnicu a môže to byť pravda, píše sa mi na ňom veľmi dobre. takisto ako plus je aj výdrž batérie a samozrejme aj hmotnosť.
ale tá obrazovka je niečo na čo si nikdy nezvyknem, jednoducho potrebujem mať minimálne 15 palcovú obrazovku aby som bola spokojná a preto som si ja osobne kúpila radšej notebook.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Na surfovanie po internete je to tisíckrát lepšie ako štvorkilové hovado ktorému baterka vydrží maximálne 2 hodiny. Váži to niečo cez kilo, je to malé a prenosné, baterka tomu vydrží cez 6 hodín, spustí to aj staršie hry. Nevidím na netbooku žiadnu nevýhodu, teda ak fakt nepotrebuješ super výkon a obrovský displej...
Toto je proste také malé ťuťu, ani necítiš , ked to držíš..
čo hovoríte na tento??
Ked som pisal pracu do skoyl som ho zapol na monitor čo mám v izbe a tak s ami lepsie upravovalo atd Filmy antom kukam baterky vydrží 8hodín supec
ale tá obrazovka je niečo na čo si nikdy nezvyknem, jednoducho potrebujem mať minimálne 15 palcovú obrazovku aby som bola spokojná a preto som si ja osobne kúpila radšej notebook.