@76patka76 nasa rodina je potom asi ina ako vsetky lebo mi to v chladnicke nikdy nemame ...taketo vseci by podla mna mali byt skladovne skor na scuhom mieste - nie su tak nachylne aby sa pokazili
kedysi (nie tak davno) sme mavali cesnak v spajzi a cibulu mavame vzdy v spajzi, len ked zvysi nejaky kus uz olupanej a ocistenej, tak ten byva v chladnicke, kym sa spotrebuje.
@beaurebelle je to tak správne, keď nie je v chladničke, takže nemáš inú rodinu zrejme to tak doma majú kamaráti / kamarátky a moja rodina preto, že to nemajú kde inde skladovať, ako napríklad ostatný (napríklad v špajzi)
@tikalok no ked je dlhsia, tak uz sa vyhodi ta cibula. ked je este aka-taka, tak do varenia sa pouzije myslim v pohode...na chleba s mastou si davam cerstvu len, to je jasne
hoci som kdesi pocul, ze cibula sa nema po ocisteni konzumovat po nejakych neviem ci 24 hodinach ci kolko...ale asi na to neberieme ohlad doma moc
ale na intraku davam aj ovocie aj zeleninu do chladnicky lebo stale na to zabudnem a ked si spomeniem, uz sa to neda jest v chladnicke aspon dlhsie vydrzi
@matheusko veď práve že naša profesorka hovori že to nie je správne mať v chladničke asi sme sa nepochopili ja som napísala že my doma nemáme komoru lebo JA bývam v paneláku
Mne to vždy naklíči. Máme doma asi teplo Tak to už dávam do chladničky, kde to síce nenaklíči - lebo v takom stave to radšej jesť nebudem, čo ak je to ako u zemiakov? - ale na to zabudnem, takže to aj tak nezjem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kedysi (nie tak davno) sme mavali cesnak v spajzi a cibulu mavame vzdy v spajzi, len ked zvysi nejaky kus uz olupanej a ocistenej, tak ten byva v chladnicke, kym sa spotrebuje.
hoci som kdesi pocul, ze cibula sa nema po ocisteni konzumovat po nejakych neviem ci 24 hodinach ci kolko...ale asi na to neberieme ohlad doma moc
ale na intraku davam aj ovocie aj zeleninu do chladnicky lebo stale na to zabudnem a ked si spomeniem, uz sa to neda jest v chladnicke aspon dlhsie vydrzi