Noo dosť ich mám..tie z detstva niekde v posteli ( bolo mi ľúto ich vyhodiť )...A potom,čo som od niekoho dostala ako darčeky.. Väčšinou nejaký mackovia a tak
V posteli pri vankúši mám veľkého plyšového psa od babky, menšieho od krstnej, mobíka El-a... tuším od matky len tak za clubové body z t-mobilu a potom hrocha a káčera od kamošky. A ešte na ráme postele mám obmotanú plyšovú kvetinu od maminho bratranca. Plus tak random po izbe mám po poličkách pár plyšákov, ale keďže zdieľam izbu s 5 ročnou sestrou, tak to zaniká Aspoň si to môžem dovoliť, nemávam moc návštevy xD
áno, ale v periniaku, vytiahnem ich len raz za čas keď si chcem užiť trochu nostalgie alebo ma premôže môj sklon k personifikáciám a príde mi ľúto ako im tam musí byť smutno .
garfielda, takého bezmenného jazvečíkopsíka, mončičáka, ružového slona od sestry, malého medvedíka ktorého som si kúpil sám, keď som ho kupoval sestre a páčil sa mi tak že som kúpil druhého aj sebe , zelenú neidentifikovateľnú príšerku, a asi ešte niečo ale už si nespomeniem
Teraz sa inak smejem na dvoch veciach...na predstave ako sa takou papučou škrabeš na čele a na tom,ako som napísala Marge March ( Marč ) je totiž oslovenie pre moju sestru a nejak sa mi to domotalo
Všetky pokutovali do decáku až na dvoch Azuritko original, ako býval v tej reklame na Vanish a malý hrošík, ktorého som vytiahol z automatu ako 8 ročný 8)
obrovskeho tigra co lezi na zemi a strazi mi izbu a este velkeho hunateho maca a maleho makkuckeho somarika z macka pu a este velkeho certa, mys a strasne vela inych vacsich aj mensich, ale ziadne nie su schovane pod postelou alebo v skrini, pekne krasne su na ociach na posteli alebo na policiach plysaky, moja srdcovka
Mám a dosť. Niekedy som zo všetkými spávala v posteli, teraz je polovica na poličke a keď si upratujem, už sa sama seba pýtam ako že ste sa tam pomestili... A každý má svoje meno
maca Jožka, veľkého zlatého retrievera a velikého huskyho - ale toho mi zhabal kocúr a spáva na ňom... a ešte mám od kamošky starého vypelichaného psa, ktorého sme zabudli odovzdať do zbierky na festivale, pomenovali sme ho Twinkle
Jasné, veľa Najobľúbenejši je sloník Ičko, toho som dostala pred 18 rokmi od dedka, ten je v posteli s ďalšími 5 plyšákmi. A ostatných mám mimo postele
@chevro po tejto brokolici z Ikey túžim, je super!
A koľko. Hlavne takých starých, ktorých mali ešte moje sestry.
Myslím si, že plyšáky sú tie najlepšie hračky. Jedného som kúpil na Vianoce aj môjmu deväťmesačnému krstnému synovi (plyšového Falca z Nekonečného príbehu), no jeho zaujímalo všetko, čo ležalo pod stromčekom, okrem Falca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale ja raz si kupim veeelkeho zajka! a sama si ho dam na nejake vyrocie (bud prveho sexu alebo piercingu, uvidime
No dvoch mám v izbe. Jeden je obrovský zelený zajac, ktorého som dostala na 20tku od mamy a používam ho ako vankúš alebo ako objímacie činidlo.
A druhý je pes, ktorý sedí na poličke vedľa posteli na čestnom mieste, lebo má vyše 15 rokov a bol svedkom úplne všetkého, čo sa mi stalo.
a praveze mam pocit, ze mi to nevyjde! ale to je dobre
@shit no... nieco sa it nepaci?
garfielda, takého bezmenného jazvečíkopsíka, mončičáka, ružového slona od sestry, malého medvedíka ktorého som si kúpil sám, keď som ho kupoval sestre a páčil sa mi tak že som kúpil druhého aj sebe , zelenú neidentifikovateľnú príšerku, a asi ešte niečo ale už si nespomeniem
keby mám papuče marge tak sa na čele škrabem nohou
Teraz sa inak smejem na dvoch veciach...na predstave ako sa takou papučou škrabeš na čele a na tom,ako som napísala Marge March ( Marč ) je totiž oslovenie pre moju sestru a nejak sa mi to domotalo
ale spavam len s mojim macom
dnes mi robi spolocnost iba svist z vysokych tatier
@chevro po tejto brokolici z Ikey túžim, je super!
Myslím si, že plyšáky sú tie najlepšie hračky. Jedného som kúpil na Vianoce aj môjmu deväťmesačnému krstnému synovi (plyšového Falca z Nekonečného príbehu), no jeho zaujímalo všetko, čo ležalo pod stromčekom, okrem Falca...