NIE, nemam a nepouzivam ich.##ANO, rovnake FAKE pohlavie a sem tam pouzivam.##ANO, opacne FAKE pohlavie a sem tam pouzivam.##ANO, jedno z nich ale nepouzivam.
fejkovala som na azete ked som mala 10 rokov a chcela som ludi nalakat na moj bitefight link, tak som vytvorila na szm akoze neslusnu stranku, na nej bolo v html nakodovane presmerovanie na kusaci link a mala som kusance
@etelnair Naaah , zakladne pravidlo , nikdy never pouzivatelovi matus123 , páč je to dement .... na azet som sa z vysoka ehm ehm , asi tak pred rokom , jak som objavil este vacsi odpad z nazvom BIRDZ .....
nie, hnusilo sa mi keď som videla moju nie veľmi peknú kamarátku ako sa chvastá tým že ju vštci žerú kvôli jej fake fotke -.- koniec koncov, fake nicky robia len ľudia unudení vlastným životom....
mam na azete tri konta, lebo urcite skupiny ludi ma poznaju pod urcitymi prezyvkami... vsade mam svoje realne udaje,... to asi potom nie je fake nick, ci...?
ale kludne mozes, necitam blogy vobec, toboz nie ludi co mam vo friendoch ani na tomto nicku neviem ci vobec mas nejaky blog alebo co a je mi to dost jedno.....ako mna najviac zaujima to jak si si ten nick nazvala proste xD
@e ani bohovi, oňahdy som odtiaľ pomazala asi všetko, ale chytá má poetická slina lately, som si istá, že toľko námahy by si si dal, aby si sa mi mohol za to vysmievať
na azete nem. ale nechapem ludi, co si daju fejk fotky nejakych peknych ludi. aj tu na B. to ich akoze tesi, ked im ludia pisu, ze su pekni, aj ked to nie su oni? ved to uz je ake zufale?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
I am a bad ass and I´m over here!...
Ale tak plánujem si tam ešte niekedy v živote ventilovať svoju dekadentnú poéziu, radšej nie
ale kludne mozes, necitam blogy vobec, toboz nie ludi co mam vo friendoch ani na tomto nicku neviem ci vobec mas nejaky blog alebo co a je mi to dost jedno.....ako mna najviac zaujima to jak si si ten nick nazvala proste xD