odveci odpoveď, ale aktuálne nie som sama dobrou kamarátkou nie to ešte, aby som niekomu bola "naj kamoškou" (teda vychádzam z toho, že by to malo byť obojstranné)..
a príde mi to proti srsti takéto označovanie, okrem iného.
su traja ludia, z ktorych kazdemu mozem povedat istu cast toho, co niekomu povedat chcem, ale nemozem to povedat kazdemu. dokopy teda mam komu povedat vsetko, co chcem povedat.
tak 1-2 roky dozadu som si myslela, že mám no a teraz ma mrzí všetko čo som daným osobám povedala, lebo majú pocit, že ma poznajú a môžu kedykoľvek opäť ku mne prísť, že čo a ako, pritom nič z toho už takmer nie je aktuálne. a lezie mi to neskutočne na nervy a vadí mi to, keby boli ok tak sa nemusia vypytovať, lebo by vedeli, lebo by sme boli spolu.
a chcela by som takého človeka, aj keď je tam strach, že by sa stalo to, čo vždy predtým. ale dúfam, že sa mi v blízkej budúcnosti podarí niekoho takého zohnať.
vždy som mala najlepších kamarátov ale nikdy som im nevravela všetko.. teraz svojim kamarátom toho vravím ešte menej lebo mám viacero súkromných problémov, ktoré na seba nadväzujú a necítim empatiu a pochopenie z ich strany
mam dobrych kamosov, ale neexistuje nikto komu by som vsetko hovorila a kto by o mne vsetko vedel. vzdy si nechavam rezervy a veci co nikomu nikdy nepoviem. a momentalne asi nemam ziadneho najlepsieho kamosa/kamosku. mozno je to smutne ale zistila som ze mi to ani nechyba
mal som, ale upustil som od predstavy, že by som musel niekoho takého mať takže potom oslablo to kamarátstvo keďže mi to neprišlo na um pri nejak ultrazrade, alebo podobnej myseľ preciťujúcej skúsenosti proste to tak nejak vyvstao, keď som sa pred sebou zrazu cítil blbo za to čo viem danému človeku o sebe vysypať.
Je zbxytočné niekomu hovoriť všetko a nevidím v tom veľmi zmyseľ, zmena totiž nenastala žiadnak horšiemu, práve naopak, som nútený si veľa sraćiek konzultovať so sebou, s niekým koho naozaj zaujímajú a nedá vám, aj keď v dobrej viere rady, alebo slová ako "to bude dobré" len preto aby prejavil nejakú zúčastnenosť na vašich sračkách a cítil sa vám byť priateľom...
vždy som mala niekolko prriatelov/liek, ale nevyvyšovala som nejakú osobu za "naj". Každý človek má svoje "parametre" a svoje špecifické pôsobenie čiže ich nedokážem nejak "porovnať a ohodnotiť"
Mal som, potom sa to posralo, teraz sa sotva pozdravime...
Ale mam aj inych kamosov, no vo vseobecnosti moc nemusim pomenovanie "najlepsie kamarat/ka" ...
Moc neverim ludom a radsej ich vyuzivam, teda tych, co poznam... :letim:
mám, všeobecne mám v povahe nadmernú otvorenosť a tak dokážem povedať všetko aj cudziemu človeku a aj tu, na internete, takže ja ani neviem, kto by o mne nevedel. Iba ak by to boli veci, ktoré tajím sám pred sebou a tých je tiež dosť.
povedať by som asi povedala bárs čo,
ale najkamkovanie nie je o hovorení mojich tajností.
mám takú trištvrťkovú najlepšiu kamošku,pretože nikto mi nie je až tak veľmi blízky a asi ani nechcem,pretože nie je dobré zvykať si na niekoho...a tak no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a príde mi to proti srsti takéto označovanie, okrem iného.
ale
áno, moju mamu
aj keď
ja i tak nehovorím nikdy všetko
ale mama má k tomu najbližšie
teraz jediny clovek ktoremu doverujem je moj frajdes
nemala som
nemyslím si že mať budem
:letim:
i keď potrebovala by som
a chcela by som takého človeka, aj keď je tam strach, že by sa stalo to, čo vždy predtým. ale dúfam, že sa mi v blízkej budúcnosti podarí niekoho takého zohnať.
Niekoho na kazdodenne zverovanie sa nepotrebujem.
obaja blond:/
Mam to celkom rozclenene na butlave vrby pre existencne, vztahove, psychicke a zdravotno-kozmeticke problemy
tak ale je tu taka parta kde máme všetci medzi sebou face to face vzťahy ( skoro sami chalanii )
@piotra tárajko, si dobrou kamarátkou!
Je zbxytočné niekomu hovoriť všetko a nevidím v tom veľmi zmyseľ, zmena totiž nenastala žiadnak horšiemu, práve naopak, som nútený si veľa sraćiek konzultovať so sebou, s niekým koho naozaj zaujímajú a nedá vám, aj keď v dobrej viere rady, alebo slová ako "to bude dobré" len preto aby prejavil nejakú zúčastnenosť na vašich sračkách a cítil sa vám byť priateľom...
Ona je asi jediný človek na svete čo ma chápe
ale skoro vsetko uz hej
a s každou som bola v skupinách kamošiek, takže tak sa to trochu stráca
Ale mam aj inych kamosov, no vo vseobecnosti moc nemusim pomenovanie "najlepsie kamarat/ka" ...
Moc neverim ludom a radsej ich vyuzivam, teda tych, co poznam... :letim:
ale nemám potrebu nikomu úplne o všetkom rozprávať.
a najviac pílim uši asi frajerovi.
Ale mám aj môjho brother from another mother teraz si však len všetko píšeme a nie hovoríme lebo študuje v Brne
Asi tak štyria alebo piati? Plus ďaľší dvaja majú/(mali nedávno) na to silný potenciál.
Ale tak jeden z nich nevie už len päť vecí, čo ma kvalitne desí
ale najkamkovanie nie je o hovorení mojich tajností.
mám takú trištvrťkovú najlepšiu kamošku,pretože nikto mi nie je až tak veľmi blízky a asi ani nechcem,pretože nie je dobré zvykať si na niekoho...a tak no.