ja mám hlavne z tej ústnej. napríklad na angline chceli aby som im povedala slnečné okuliare ale ja som si v tej chvíli nevedela spomenúť ako sa to povie. A učiteľka sa snažila a ukazovala mi rukami, že čo chce a ja jej vravím po slovensky : kurva, ja viem že myslíte slnečné okuliare ale neviem jak sa to povie po anglicky
počula som o prípade, keď baba potrebovala ísť cez sloh na wécko..... keď sa po vykonaní potreby odľahčená vracala, na tvári sa jej pohrával typický úsmev po dobrom cikaní......... vošla do triedy a prišla až k svojej lavici (úplne vzadu), ale tam sedel niekto úplne iný. ona ostala zaskočená a všetci na ňu čumeli, lebo v tom strese si pomýlila číslo triedy a potkýnajúc sa vypochodovala von
na noske som odpovedala s plačom, brutálnou bolesťou hlavy a ešte sa mi aj krv pustila z nosa. keď som vyšla a videli ma spolužiaci, strašne vyplašene za mnou dobehli a že preboha, čo sa stalo, čo mi dali a ja som strašne srdcervúco zavzlykala, že jednotku
potom ma spolužiačka zobrala na cigu a išiel dovnútra riaditeľ, ktorý mi najprv velmi súcitne povedal, že šak to neni fyzika, aby som nespravila, že sa nemám báť a ja som mu zasa tak plačlivo povedala, že šak ja som všetko vedela. rozhrehotal sa a potom ma prišiel ešte skontrolovať na odpoveď z angliny, kde si zo mňa robil brutálnu srandu
@drejka mna so spolubyvajucim volal mikrofonove dvojicky ( obaja kucery a jak mikrofony hlavy ) a si z nas robil srandu, ze chalani vas ked presadim cez celu triedu, tak budete mat rovnake pisomky, a to som vam dal este rozdielne skupiny nas mal rad, ale tieto jeho vybuchy, jak nekdo ho nasral strasne, dosiel do triedy, ze novacik daj mi cigaretu ( a to uz nefajcil ) reku nech sa paci, a on aj ohen mi daj.. a potom ked som si siel zapalit, tak bola pohoda ked mal dozor, to zdy len mi fakera ukazal profak jak med
mno on sa vedel odvdacit ked s nim clovek zartoval a bol v pohode, mne tiez dal z dejepisu dvojku aj ked moje znalosti boli tak na 4oku ( neznasam historiu ) a proste len sa ma spytal, kam idem na skolu, hovorim elektrotechnika, a on ze dobre si si vybral synak, mas 2, nikdy sa uz nevenuj historii a tak aj bolo
2 týždne pre ústnymi som mal operáciu kolena, takže som prišiel dnu s barlami ako najväčší chudáčik. Všetko som vedel, s radostným úsmevom som vyšiel von, no vzápätí som musel znova zaklopať na dvere, lebo som si barle nechal vo vnútri
z minuloročnej matury si pamätám že sa tam vyskytli odpovede na ,,Napíšte mužský tvar slova letuška" typu: letúch, letucho, letušiak, pilot ... to fakt môže byť len PovažskoBystrický gympel (správna odpoveď bola steward)
@18 nemyslím, že to len na Považskobystrickom gymnázium písali hentaké odpovede...
a k tomu vtipnému zážitku... na maturite z bioly boli na obrázkoch ryby a ja som mala povedať ich názov, zaradiť ich do systému atď... no a bola tam jedna ryba, ktorej názov som ani len netušila a profesorka stále ukazovala na fúzy tej ryby... tak som si tipla, že fúzač ... no profesor skoro odpadol, keď to počul... vraj fúzač nie je ryba, ale chrobák =D ... a potom mi vraví, že či nepoznám sumca... a ja, že jasné, že ho poznám, ale len z počutia, osobne som sa s ním nestretla... tak sa ma spýtal, ako by som vedela, že to je on, keby že ho náhodou niekde stretnem... a ja na to " veď by som sa ho spýtala, kto/čo je zač" a on, že či by mi odpovedal, a ja že " hej, však slušnosť káže" ... a neviem, či to aj ostatným príde vtipné, ale my sme vtedy s profesormi dostali strašný záchvat smiechu =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
potom ma spolužiačka zobrala na cigu a išiel dovnútra riaditeľ, ktorý mi najprv velmi súcitne povedal, že šak to neni fyzika, aby som nespravila, že sa nemám báť a ja som mu zasa tak plačlivo povedala, že šak ja som všetko vedela. rozhrehotal sa a potom ma prišiel ešte skontrolovať na odpoveď z angliny, kde si zo mňa robil brutálnu srandu
mno on sa vedel odvdacit ked s nim clovek zartoval a bol v pohode, mne tiez dal z dejepisu dvojku aj ked moje znalosti boli tak na 4oku ( neznasam historiu ) a proste len sa ma spytal, kam idem na skolu, hovorim elektrotechnika, a on ze dobre si si vybral synak, mas 2, nikdy sa uz nevenuj historii a tak aj bolo
na angline som tak mlela, že predsedkyňa sa skoro rozosmiala
a k tomu vtipnému zážitku... na maturite z bioly boli na obrázkoch ryby a ja som mala povedať ich názov, zaradiť ich do systému atď... no a bola tam jedna ryba, ktorej názov som ani len netušila a profesorka stále ukazovala na fúzy tej ryby... tak som si tipla, že fúzač ... no profesor skoro odpadol, keď to počul... vraj fúzač nie je ryba, ale chrobák =D ... a potom mi vraví, že či nepoznám sumca... a ja, že jasné, že ho poznám, ale len z počutia, osobne som sa s ním nestretla... tak sa ma spýtal, ako by som vedela, že to je on, keby že ho náhodou niekde stretnem... a ja na to " veď by som sa ho spýtala, kto/čo je zač" a on, že či by mi odpovedal, a ja že " hej, však slušnosť káže" ... a neviem, či to aj ostatným príde vtipné, ale my sme vtedy s profesormi dostali strašný záchvat smiechu =D