mám len dve, pri jednej som brutálne spadla z bicykla asi v dvanástich a pri druhej sa hrozne hlboko oškrela o plechovú parapetnú dosku v prvej triede na základke takže ee, nie sú to pekné spomienky
niečo ako celé jazvené brucho ked som spadla do potoka alebo rozrazene obocie ked som odpadla vo vani alebo jazva na nose ked mi prijebal ex? hej vela peknych spomienok
Jazva na dlani je "dar" toho, keď som ako 12ročná chytila klúče, ktoré padali zo šiesteho poschodia paneláku ale symbolizuje mi môj nešťastný vek (12), kedy som nebola práve najlepší človek ..čiže nie je to nič príjemné ale bola to časť môjho života z ktorej som sa poučila.
Niekde vo vlasoch by som mala mať stopu po operácii ..a to mi zas pripomína ako som doslova unikla smrti.
A pred dvoma týždňami mi pribudla jazva na malíčku čo mi pripomína, aby som sa nikdy nesnažila chytiť sklenené veci, ktoré padajú zo skrinky.
v tabore ma hodili chalani do bazena a nejako som sa oškrela o kraj bazena o taku rozbitu kachlicku a mam na nohe jazvu z toho. Ale ako ked si na to spomeniem, je mi aj usmevne z toho pekne časy.
A ešte mam taku ked ked som si rozbila koleno ked som bola mala a hrala som sa v piesku a bolo tam sklo a ja som strašne plakala (mala som asi 3 roky) a došlo ku mne take dalšie dievčatko z pieskoviska a dalo mi jablčko to si spomeniem. Takže hej, su aj pekne spomienky.
Mám dosť, uf, na chodidle ako som spadla a práčka na mňa, na lakti, ktirý som sú rozťala + na temene, som v kupelke spadla hlavou na roh schodu, kolena mám samu jazvu (drastické pady cez volant bicykla alebo po faule na futbale), na oku, co som ako mala spadla vo vani, a nad perou, keď mi dal volant z bicykla (bol na nom klinec) po papuli keď som narazila do kolesa traktora, cize sranda, super spomienky
Pekná spomienka na jazvu ale áno , nohou mi prešiel taký tenký hrdzavý mini roxor a mám tam asi 6 cm jazvu , krásna spomienka ako som skoro zomrel na otravu krvy .
myslel som skôr také jazvy ktoré vznikli pri činnosti kedy ste robili niečo čo vás bavilo...napr. opekačka, všetci sa smeju, kažedemu je fajn a niekomu odskočí uhlík a spraví jazvu...a tak proste
moc nie, ale raz som išla keď som bola malá zažnúť svetlo, potkla som sa a o roh stolu som si buchla líco tesne pod okom ale dobré na tom bolo, že som sa povzliekala a zažla to svetlo
jednu pamätnú mám na lakti, ktorá pribudla približne pred rokom, vždy keď sa na ňu pozriem pousmejem sa nad tou udalosťou a je to pekná spomienka aj keď vtedy krvavá a bolestivá
peknú spomienku mám asi jedine s jazvou mojej sestry, keď sme utierali riady utierala som panvicu a vravím jej, pozri, to bude ako vo filmoch, udriem ťa panvicou a ona dobre, v pohode, že sa uhne predsa ale nejako sa neuhla a celou silou som jej vrazila panvicou do úst doteraz tam ma takú jazvu, ale vždy sa z toho smejeme
pekná ani nie, ale skôr vtipná... ako utekám z kuchyne cez obývačku z krvácajúcim prstom a ocino ani brvou nehne..on zistí až keď ho poprosím, nech mi to obviaže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
najradšej mám tie od mačiek, alebo tú, ktorá mi ostala po mamkinom strihnutí do prstu
Niekde vo vlasoch by som mala mať stopu po operácii ..a to mi zas pripomína ako som doslova unikla smrti.
A pred dvoma týždňami mi pribudla jazva na malíčku čo mi pripomína, aby som sa nikdy nesnažila chytiť sklenené veci, ktoré padajú zo skrinky.
A ešte mam taku ked ked som si rozbila koleno ked som bola mala a hrala som sa v piesku a bolo tam sklo a ja som strašne plakala (mala som asi 3 roky) a došlo ku mne take dalšie dievčatko z pieskoviska a dalo mi jablčko to si spomeniem. Takže hej, su aj pekne spomienky.
Mám s každou jazvou viac než zlú spomienku -.-
A @17 (pana z @16 nepoznam ani proti nemu nic nemam, ale toto ma proste pobavilo).
som tak jebal hlavou ked je tam ten breakdown so slow blastbeatom, ze som si ju drbol o stenu