Ja osobne mam divnu zbierku - asi 62ks nalepiek z trojuholnikov tavenych syrov...
Moj brat este viem ze zbieral 50halierniky za starych cias a ked ich siel dat do banky, mal tam cez 1000 SK v nejakych dvoch.-troch velkych zavarinovych poharoch.
za reč stojí asi iba nazbieraný futbalový album EURO 2004. Inak ešte nejaké známky, ale to bola skôr taká mánia v detstve vtedy som zbieral aj pokémonov, pogy, kartičky hokejistov a ktovie čo ešte
Mám zbierku futbalových a hokejových kartičiek a odkladám si ju ako nejaký poklad už teraz viem,že sa ich nikdy nevzdám,aj ked viem,že rokmi sa nezvyšuje ich hodnota no a tak ako @4 kedysi pokémonov. To boli časy,ked každý nezízal do svojho smartfonu,ale cez prestávky sme vymieňali nálepky na chodbách školy. Boli sme nútení robiť to,čo dnešná mládež nemusí- osobne sa medzi sebou zhovárať a pozerať si pritom do očí. Preto moja pokémonmánia na základke skončila a už žiadnu inú nechcem.
@relieforsaddist ja ich mam vzdy krasne vyprazdnene, iba v poslednej mam arcane dust, runy na port a teleport, mana gem a potiony. V banke mam zoradene do tasiek veci na profesie a to je vsetko.
Brat ma vzdy uplne plne tasky picovin a uplne plny ma inbox, ja by som pri tom skolabovala
nic ale chvilu som zbierala plechovky z aloe vera napojov z vietnamskeho obchodu kusok od nasho bytu, bolo to krasne obdobie no frajer mi ho prekazil ked mi zbierku zakazal a vyhodil ehmm
Zbieral som telefóny lenže keď sa nakopili tak mi to liezlo na nervy prekladať vymýšľať nové miesta skrátka chaos tak som sa na to zvysoka vykašľal a poďaroval ich.
Známky, servítky.. Keď som bola mladšia, tak nálepky. V škole sme si ich vymieňali. Ešte si pamätám, ako som zadarmo dostala od kamarátky takú nálepku, a vymenila som ju za iné dve, ktoré som tiež potom vymenila. Mala som malú zbierku, keď mi mamina kúpila prvý album, ktorý mám doteraz niekde vzadu v poličke.
ja zbieram slimačie ulity
na nástenku si vešiam vstupenky a pásky z party
a poctivo si odkladám všetky kresby mojej dcérky
a musím si vždy odfotiť každú nájdenú kešku, čiže zbieram aj fotky kešiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a pohľadnice z miest, ktoré som navštívila
Brat ma vzdy uplne plne tasky picovin a uplne plny ma inbox, ja by som pri tom skolabovala
na nástenku si vešiam vstupenky a pásky z party
a poctivo si odkladám všetky kresby mojej dcérky
a musím si vždy odfotiť každú nájdenú kešku, čiže zbieram aj fotky kešiek