mám hyperelasticitu kĺbov v rukách a nemám sval,šlachu alebo kereho oneho na palcoch ...ťažko vysvetlitelné..ale "palec hore má vyše ako pravý uhol dajme tomu 120 stupnov minimálne
nemám, ale ak to má pre danú osobu aj nejaký zmysel a význam tak si nemyslím že je to blbosť. i keď to, čo väčšinou na ľuďoch vidím nepovažujem za nejak moc estetické alebo hlboké (v prípade tetovaní)
rozťahovák striedam s tunelom, a ak sa počíta za piercing aj hore v chrupavke tak aj ten hej....ešte rozmýšlam že si dám pod spodnú peru....a tetovanie bude tiež, keď budú peniaze
Mala som piercing, ale stratila som z neho jednu časť a neviem kde som si odložila ostatné piercingy takže som si to nechala zarásť. A tunel som si tiež nechala zarásť. Ale plánujem začať znova a keď budem mať peniaze tak si aj kúpim znova piercing. c:
@xlilix ak ti mozem dat radu, na prst si nedavaj, zle sa to hoji a ostane ti to skarede(to jest, ze polovica tetovania sa ti zahoji normalne, bude pekna cierna a druha polovica bude svetla
@acvd43xa7w Dakujem za radu Dosť ma od toho odhovárajú,ale nemôžem si pomôcť .. A vážne sa môže stať,že by to malo 2 farby?ako píšeš že jedna polovica čierna a druhá svetlá? O_o to by nebolo moc pekné.. skúsim na nete pohľadať nejaký podobný obrázok a pošlem ti
Piercing v nose,pupku,ušných chrupávkach,pere (hornej,dolnej),brade,smile,septum,obočí,v ruke v tej koži medzi ukazovákom a palcom(neviem ako sa to volá) kerku na nohe a intímnej oblasti xD tunely v oboch ušiach xD a mala som piercing aj v bedrách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
len to tetovanie chýba
Aspoň, že @rabbitko9 ma za to neodsúdi!
@mcvpn Jaj, tak potom nič .
ale tak nemusi to byt aj tvoj pripad
a co by si chcela?