Máte niekoľko minút na vyplnenie dotazníka k mojej diplomovke ?
Prosím všetky dobré duše, ktoré NEHRAJÚ, alebo pred viac ako rokom prestali hrať MMORPG hry (World of Warcraft, Lineage a pod.) aby si našli max. 30 minút času a vyplnili dotazník k diplomovej práci
mam pocit ze niektore otazky sa opakovali, len boli inak sformulovane... som na druhej strane a mam toho plne zuby. a trochu to aj nedava zmysel. lebo je to pre studentov, alebo pre pracujucich? alebo ak maju statsie a robia oboje tak mozu zodpovedne odpovedat na vsetky otazky... trochu pritahnuty za vlasy tento dotaznik, ale budiz.
ja viem ze ta prva cast dotaznika je taka otravna a blba :/ ale je to pre mna cesta najmensieho zla uz len horsie by to mohlo byt
a ci je to pre pracujucich alebo studentov ? - da sa to ponat obojsmerne povodne to vytvorene pre studentov .. ale je to vhodne aj pre pracujucich a nepracujucich a pod. - len si pod pojmom "skuska" treba predstavit nejaku situaciu, od vysledku ktorej nieco zavisi
@purenarcissism napisem Ti spravu a s tymi synonymami mas pravdu - ja suhlasim, ale opakujem - to je standardizovany dotaznik, nemozem ho menit aby som mala validne udaje tiez nie som stastna s jeho skladbou ale ten sa mi jediny hodi k tomu, co chcem zistovat
niektore otazky niesu dobre ale budiz ako bolo povedane a co ludia bez partnera nebudem tu rozoberat seba a svoj zivot s alebo bez partnera len ide oto ako maju zareagovat akoby teoreticky zareagovala partnerka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a ci je to pre pracujucich alebo studentov ? - da sa to ponat obojsmerne povodne to vytvorene pre studentov .. ale je to vhodne aj pre pracujucich a nepracujucich a pod. - len si pod pojmom "skuska" treba predstavit nejaku situaciu, od vysledku ktorej nieco zavisi
Dakujem naozaj ze vyplnate a aj za reakcie.
Výsledky budeš niekde zverejňovať?
@colt1911 - ale zakázať Ti nemôžem, keď veľmi chceš Ale o pár dní tu dám dotazník pre hráčov WoW tak ak si to hral niekedy tak budeš môcť vyplniť ten
@trubka91 dakujem
@plarika predpokladám že do konca apríla - polovice mája by som mala mať ak si nechala kontakt - pošlem