invisible spolužiakov, rodinu, kamarátov, seba....a vlastne aj toto píše moje invisible ja...ktoré má určite ešte nejaké imaginárne vnútro a tam bude ďalšie ....
Celú imaginárnu rodinu Brata, brata, brata, ja, brata No a niekedy si k tomu poslednému bratovi domyslím aj dvojičku dievča, ale len keď mám náladu Zbožňujem ich, teda toho najstaršieho nie, ten mi lezie na nervy, ale to je dlhý príbeh. Hej a mám ich rada
keď som bola malá tak som mala imaginárnych kamarátov volali sa Derino a Derina...boli fajn, malí ako ja a boli so mnou všade...a keď sa ma sestry a rodičia raz spýtali kde sú..s pokojným hlasom som povedala, že zomreli...hm ..
najskor som mala kamaratku Majku...s nou som sa kazdy den korculovala aleebo sme sa hrali na policajtov....potom som vyrastla a mala som takeho maleho trpaslika, kt. vedel carovat a v spanku pri mne spinkal a ochranoval ma...ale uz dlho som ho nevidela :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov