mala som, bavilo ma flashovať rôzne custom ROMky a ťahať z môjho low-endu maximum pomocou rôznych ulititiek, ale potom som mobil kvôli pokazenému jacku vymenila za ten istý model u známeho a už sa mi to nechcelo znova rootovať
@sufurky Napr. keď si chceš odstrániť nejaký balast od výrobcu ... Alebo ak chceš nejaké funkcie z novšieho mobilu a vieš, že oficiálna aktualizácia ti ich neprinesie (ak vôbec nejaká bude )
@zmarek20 Pokiaľ viem, tak ROOTom môžeš stratiť záruku iba pri novších Samsungoch kvôli KNOXu ... A aj to sa dá obísť
@77hanes77 napr neviem na keru picu je v roke samsung galaxy tabu nejaky poker co bezi na pozadi. ale v menu ikona neni. neda sa to pustit. neviem ci to zbiera bitcoiny alebo na keru picu to tam je a to som si vsimol az po rootnuti ked som si nahodil nejaky uninstall soft a pozeral som vsetko pojde odtial prec
@sufurky A keď tvoj mobil nedostane oficiálnu aktualizáciu? .... Tak musíš siahnúť po alternatívnej ROM, ak chceš mať nový Android. A čo musíš mať, aby si mohol novú ROMku nahrať? ROOT!
jj mam malicku pamat v mobile neviem si predstavit nemat root lebo s nim sa daju vymysliet vseliake figle na zvacsenie pamate no a samozrejme je to dobre aj na ine veci
Keby som nemal root, tak by som nedostal žiadnu hru väčšiu ako 100mb na môj málopriestorový Htc desire 310
Bez rootu si to neviem predstaviť, ako by som si zahral GTA SA? O.o achhh, každý mobil čo som mal, tak som ho mal rootnutý
mal som spraveny chvilu root na D855 pokym som nejaky subor neprepisal ,teda presnejsie nenapisal don ine parametre, potom som ho restartol , mobil ale nechcel nabehnut.
Stale to iste logo dookola sa tocilo , nakoniec som ho zachranil cez LG soft,prepalil som Firmware,nakoniec potom siel bez problemov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
videa toci dost divnej kvalite
TAG
Da sa iba jedna vec, tým rootom si dojebať do telefónu nič iné ,
Tak ja by som si svoj telefón nerootol taku s3,s4 prečo nie ale pripadá i to už zbytočne
@ °16
Tak môžeš si ho unrootnuť a na to by prísť už nemali
@zmarek20 Pokiaľ viem, tak ROOTom môžeš stratiť záruku iba pri novších Samsungoch kvôli KNOXu ... A aj to sa dá obísť
To vyrieši novy android
@kosmiklove Podľa mňa to tam oficiálne nebolo ...
Myslim že u Z2 to nehrozí
Bez rootu si to neviem predstaviť, ako by som si zahral GTA SA? O.o achhh, každý mobil čo som mal, tak som ho mal rootnutý
Stale to iste logo dookola sa tocilo , nakoniec som ho zachranil cez LG soft,prepalil som Firmware,nakoniec potom siel bez problemov.